January 15, 2009

schizo entropa

huomenna reippaana töihin?? no joo. pitää vaan mennä aikasin nukkuu taas... kello on jo 20.

lapissa tuli syötyä sen verta kupu täyteen että innostuin ostaa tänää salaattiainekset. rucolaa ja tomaatti ja salaattijuustoa ja siihen malliin. ja vaikke tölkki päivässä olisi kai kuin hyväksi niin ostin alkoholitonta siideriä jääkaappiin, pieni detoxi ei olis nyt pahitteeks.

maailma tuntuu olevan taas ihan mullin mallin. katsoin työpostit ja huh... joku x meetinkiä ens viikolle. ja miljoona asiaa netissä mistä olen ihan jäljessä. puhumattakaan maileista.

toi igluilu oli niin hupia etten pistäs pahitteeks jos kokeilis joskus uudestaankin. osa viehätystä oli ehkä kyllä siinä että oltiin siellä eka yö ihan yksin. ja eihän siel asu ketään, ravintolan ja respan vähäinen henkilökunta lähtee yöksi kotiin. sit on vaa iso lumilinna ja sinä. kylmää hohkaavat seinät ja himmeä valo.... sain jotain kicksejä siitä, tavallaan niin pelottavaa mutta toisaalta ei.

kateltii jotain leffoja siellä läppäriltä. mm. Betty Blue. joku olis voinu kertoa että se on taideleffa skitsofreenisesta naisesta ja kaikilla on siinä päässä vikaa. se joku olis voinu olla Karri jolta leffan lainasin.

viel tarvii suihkun ennenku hyökkään pahnoihin. ja yks jakso viel Boston Legalia vois tehdä terää...

mietin et jos Israel haluu lahtaa kaikki palestiinalaiset ja nyt se on tollasta vittumaista herutusta jota vois vaikka jatkuu vuosia, niin tehokkaamminkin sen voisi tehdä , ja siitähän heillä on mielestäni ensi käden tietoa. kuulostaa siltä kuin ehdottaisin kansanmurhaa. ehkä en sentään, mutta toi on vittumaista kattoa noita kuolleiden määriä joka päivä uutisista jne. siellä menee unicefin siivouskomerokin savuna ilmaa tms... aina vaan kelaa että jos joku on perseestä ja tuskallista ni se pitäs hoitaa sit loppuu mahd pian ni olis ohi. mut joo ehkä tää ei päde kaikkeen....? ja ehkä toi asia ei kuulu mulle, kohauttelen täällä vaan olkiani ja mietin että mitä vittua. miksi mä en ymmärrä tätä maailman menoa. eli sanon itseni irti, just niinku EI sais tehdä? en nyt jaksa sytyttää virtuaalikynttilää enkä lähteä edes kadulle mellakoimaan. en tiedä mitä lafkaa pitäs tällä viikolla boikotoida että vois kuvitella vaikuttavansa johonkin. lähettäkää Mara sinne?

No comments: