January 06, 2009

eternetti tiukasti takaraivossa

täti oli Porvoossa ostanu mulle jotain omegahappo-öljyä ja D-vitamiini nappeja että jaksaisin uudessa työssä... lääkehallitus tms oli just ilmoittanu et tänhetkinen ilmoitettu max. raja D-vitamiinille per päivä on oikeesti ihan liian alhainen. Kanadan suosituskin on jo 5-kertainen. eli jos (D-)vitamiinipurkissa lukee et 1 päiväss ni 5 tai 10 on ihan ok.

taidan mennä suihkuun ja nukkumaan viim. klo 23 mennessä että selviän aamusta... huoh. katsoin taas reittiopasta ja himasta pitää lähtee 8:20 tai 8:25. matka-aika on näköjään 31-35min hetkestä riippuen.

ostin nyt sit SEUTULIPUN tai seutuaikaa lipulle. että tähän on tultu.

Karrin kaa mietittii et mitä jos/kun meidän aivot/mieli on yhdistettynä verkkoon ja mitä jos sit sitä jatkas ja kropalla ei enää olis väliä. mieli vois olla jakaantunu eri paikkoihin, se vois olla vaan verkossa tai osa jotain koneistoa. fyysisiä tunteitahan voi tuottaa sähköisesti sit tai jotain... jos ne enää kiinnostas. jos omaa mieltä ja kokemuksia vois sit vaan tuottaa editoida. ja omia haluja jne, jotka nyt on niinku biologisia lähtökohtaisesti.

No comments: