January 22, 2009

työn hedelmät, kylvetty

alkaa olee aika paha häästressi. miljoona asiaa vielä pitäs hoitaa. tänää esimerkiks värjää hiukset. musta on kuitenki se juttu... ei haittaa jos punertavaa jää mutta päävärinä haluan olevan mustan.

kävin lounaalla espoolaisen perheenisän kaa. sekin on espoossa duunissa joten tämä järjestely oli vallan helppo. ja mukavaa vaihtelua päivään, mentiin jonnekin Tapiolaan sellaseen turkkilaiseen jossa oli hyvä salaattipöytä. ei siis kebabmesta vaan ihan oikee ravintola.

kävin sovittaa vaatteita taas ja huomen illalla ne sit pitäs olla valmiit. mulla ei oo mitään sinistä eikä mitää lainattua kuitenkaa? :(

puhelinta ois tosi kiva osaa käyttää kyllä. en siis välill osaa edes soittaa sillä. käsittämätöntä. töissä on vaa niin törkeesti muuta mietittävää etten oo siel ehtiny kattoo, enkä kotona liiemmin oo jaksanu. ja tänään olin töissä kuuteen yhden puhelinkonffan takia, joka oli vieläpä aika turha. työ on muuten ollu antoisaa, olen suunnitellu makeita juttuja sivulle...

ja äsken roikuin Karrin kaa puhelimesa TUNTIkaupalla. että hiustenvärjäystä ei sit tapahdu tänää, oon nyt 2 yötä nukkunu vähemmillä unilla, en uskalla lähtee riskeeraa enää kolmatta kun on nää hääjutut tulossa. huomenna on pitkä päivä. parempi jos nyt yritän nukkuu ja sit huomenna jaksan ja ...joo. huoh. hääbilemusiikitkin on vielä mun osalta vaiheessa.

1 comment:

Eero said...

:D
Voisitko arvioida ton sun HTC:n käyettävyyttä jos sä et oo vielä tähänkään mennessä oppinut soittamaan sillä? Joskus räpläsin yhtä sellaista ja se on ihan käsittämätön.
Noi vois vähän evaluoida tuotteita ennen julkaisua, tai vaikka jo ennenkuin lyödään mitään käyttöliittymäratkaisuja lukkoon.