February 13, 2009

käytännön asiat ensin

to:
olen lähes koko ikäni harmitellut huonoa onneani aina avatessani jotain apteekin pakkauksia, siis ketorinista silmätippoihin jne. kun aina kannen alla on sellainen hirveä ohjeistusnippu taiteltuna. jos olisi avannut toisestä päädystä, se ei olisi tulut vastaan... avaan siis aina väärältä puolelta. joku aika sitten tajusin karvaan totuuden. minut OHJATAAN (manipuloidaan) avaamaan juuri se puoli! toisessa päädyssä on tuotteen nim jne, toisessa vain made in china tms. joten avaan tietysti sieltä loogisemmasta päästä. ja sinne ne on ovelasti laittaneet tuotteen käyttöohjeet. nyt kun keksin ton jekun niin osaan kiertää sen.

pahat lääkevalmistajat jotka haluu et luen niiden ohjeita.

tyttö sinä olet rätti:llä ei mene hyvin. äiti on tyhmä ja tuntuu olevan periytyvää. tosi epäkohteliasta sanoa noin mutta wtf, eihän tossa ollut mitään järkeä, hullu vanha ihminen riepottelee aikuista ihan miten päin vaan. vanhempia sais jossain määrin kunnioittaa ja veri on vettä sakempaa ja kaikkee, mutta ei se tarkoita että vanhemmilta pitää sietää ihan mitä tahansa. joskus nimittäin vanhemmat eivät ole täydellisiä. joskus ne on jopa mielisairaita. mutta yleensä vaan siltä väliltä. ne on ihmisiä joihin saa suhtautua ihmisinä, eli sanoa jos menee överiksi. jos kunnioitus on molemminpuolista niin luulis äiskän tajuavan. jos ei niin ei, mutta tollanen rätteily ei musta ole edes viihdyttävää (ja joo sitä ei ole pakko lukea enkä luekaan jatkossa). terv. jennin ilmaiset keittiöpsykologiset neuvot.

12 jälkeen tulee joku ulkomaalainen tyyppi pitää jotain kurssia/koulutusta/muuten vaan juttua netti kohderyhmistä ja segmenteistä. katsoin kalenterivarausta tarkemmin ja se on kuuteen asti!! toivottavasti ei ole totta, joudun lähtee viideltä, aion mennä kampin Memphisiin syömään neiti R:n kanssa, siellä on skumppapullo 10e huomiseen asti.


pe:
memphisissä olikin yksityistilaisuus eilen. mutta skumppatarjous on voimassa vielä 2kk, eli 13.4 asti.

tänään hyvä päivä. sain nukuttua jonku 9h eli vähän univelkoja pois. ja katsoin aamulla työmatkan Boston Legalia. töissä pääsin aamutuimaan tekee jotain ihan uutta ja opin kaikkee kivaa uutta photarista ja muista graffaohjelmista. eilinen info-paketti nettiinm liittyen oli loistav. en ehkä osaa laskea 4+9+12 mutta statistiikka saa mut fileisiin, se on selkeää ja käytännöllistä. vetoaa salaisimpiin haluihini. hmm. mutta todellisuudessa, sain hyviä ajatuksia ja meidän suuntaviivat työprojektin suhteen selkeytyivät ja tuntuu että nyt on aika hyvä lähtee rakentaa lisää.

pitää tehdä töitä! heti kun olen käynyt mehukkaalla lounaalla... (ja illalla jos sais vaikka reissun kuvat kamerasta ulos? )

No comments: