February 11, 2009

neidillä taitaa olla vaikea aika kuukaudesta?

vitun ärsyttävää kaikki tänään. uutiset etenkin. ne on aina pahimpia. mutta tänään on pari muutakin juttuu. viestittelin puolipakosta yhden saatanan ylimielisen idiootin kanssa. ja yks feissarikaveri muutti kuvaansa joka on nyt vitun ärsyttävä mainoskuvan näköinen, eli studiossa otettu mutta VITUN PASKA! ja muutenkin se on vitun ärsyttävä tyyppi. ja sit yks kaveri ei voi vittu oppia suomea vaan tervehtii jollain helvetin random vokaaleilla, josta olen jo muutaman kerran sanonut ettei se ole hauskaa eikä edes erikoista. ehdotin että vaihtais muitakin sanoja random kirjaimiksi, esim. dwq fekpå fdeo iiirew? funny, not?

laitoin tänään töihin punaista ja mustaa, ja aika tuiman lookin naamalle. oli ihan kivaa vaihtelua. huomenna lisää. erilaiset meikit piristää ja toimivat olotilan ilmaisemiseen.

ja postitse oli tullut lisää krääsää, tai mm. kengät. ne saa nyt kaikki odottaa , kaikki täällä on vaan kasoissa ja odottaa jotain. mun jaksamista. jaksan kyllä addiktoitua tv-sarjaan mutta siinäpä se. aion mennä oikeasti aikaisin nukkumaan tänän, aamu aikas tuskainen.

vitun uutiset oikeesti. miten ne australialaisetkin kuolee siellä paloissa? eiks ne huomaa et lähistöllä on tulipalo? lukeeko ne uutisia? mä luulen että jos tossa naapurissa palais (ja asuisin maalla omakotitalossa) niin lähtisin menee kohtuu noppaan. no, uskon että muutkin osaa mutta miksi ne siis kuolee sinne? tää on vähä ku ne autot ku jää junan alle, ne ei kai kato et tuleeks sielt junaa mut yleensä näkyvyyttä on sen verran että vois vilasta. ja tänäänkin joku onnistu. laitoin youtubeen videon siitä kun Artun kanssa autolla joskus testattiin ja pari sekunttia ihmeteltiin raiteilla että missä vitussa se juna on. aika paljon vihaista mailia tuottanut se.

mutta noi uutisotsikot...
"Mitä ihmettä? Varastettiinko Porista Hitlerin akvarelleja" (IS 11.2) no mitä ihmettä tosiaan... älkää kyselkö tyhmiä vaan uutisoikaa saatana. ehkä varastettiin, ehkä ei?

mikä helvetti siinä on että kun painaa "oma kaupunki" tabia hesarn sivulla (minkä joskus teen vahingossa) niin jumalauta että kestää sekunttikaupalla saada jotain näkyville. missä perkeleen huusissa se serveri on tai mitä etanaa sieltä oikeen ladataan että just toi alasivu jumittaa niin helvetisti. ehkä vitutukseni vaan tuplaa se ettei kys. sivulle ole yhtään mitään järkevää. sinne on muka kerätty kai kaikki "oman kaupungin" krääsä, ollaan tälleen lähellä ihmistä, käyttäjää, asiakasta, kuluttajaa, ja mitään järkevää ei ole saatu aikaiseksi. mua ei kiinnosta toi sisältö yhtään ja se on epäselvää ja epäloogista herranjumala ja silti mä aina erehdyksissä joskus klikkaan kun sekunninvitunsadasosaksi unohdan että sitä EI saa klikata.

HS:n keskusteluista tulee kans punanen väri ja höyryä, pitää kiertää kaukaa, minkä yleensä hallitsenkin.

"perussuomalaiset syyttivät asioista maahanmuuttoa" (IS 11.2) näin juuri.
"nämä biisit esitetään Kuorosodassa seuraavaksi!" (IS 11.2) ei kai ketään voi vittu oikeasti kiinnostaa?! uskon että jotakuta kiinnostaa katsoa .... voi vitun vittu tästä näppiksestä puuttuu hakasulut?...vittu... ja saa katsoa vaan peiliin mitäs käyttää mäkkiä (näppis vaan HUOM HUOM duh)... no mut et joo, jotkut haluu kattoa kuorosotaa ja ymmärrän sen, mut et haluis oikeen etukäteen tietää mitä ne esittää? miten olis jos julkastais voittajat vaikka ni säästyy sekin odotuksen vaiva. ja jos kansan on tarkotus äänestää niin tekis ylet ja julkaisis vääriä puhelinnumeroita niin saadaan voittajaks ihan mitä vittu tahansa.... ei siksi että lopputulosta vääristäisi väärin numeroiden jakaminen vaan koska voittaja on joka tapauksessa ihan mitä vittua tahansa. oho, onpa törkeää olettaa että kuorosodan taso on korkeampi kuin euroviisujen.

pitkään aikaan ollu näin vittuuntunut. tai ehkä olen mutta ei ole ollu energiaa vaahdota. eikä tarvis olla nytkään. hukkaanhan tää vähä energia tässä menee. vois mennä kuumaan suihkuun (->väsyttää) ja sit nukkuu. uutisista on aika turha hiiltyä. en mä ees niin usein hiiltys mut ku HS promoo bestistään Iltistä ja IS uutisia näkyy HS sivulla. ja jos tekstiä on ni mä kyllä usein luen sen. saisko jonku paska-suodattimen selaimeen kun mainosblokkejakin on??

sit vois soittaa operaattorille kun "ei netti toimi?"
"ootko kattonu että koneessa on virta seinässä?"
"olen olen, ja toimi tää eilenkin!!!"
"oletko resetoinu modeemin?"
"no JOOOOO, tää selain vaan näyttää tyhjää vaikka painan google nappia niin saatanasti, haluan tänne korjaajan heti, maksan tästä kuukaudessa ihan vitusti, monta euroa, olen oikeutettu pika-palveluun, ja tiedättekö kuka olen??"
"oletko tarkistanut ettei sulla paska-suodatin päällä?"
"...?... ejds...err en, ei-ku joo,...VITTU, korjaaja!....no, ...ttu... no, KISSA laittoi sen päälle! minä ole ikinä koskenu toimi eilenkin vittu ikinä ole tälleen ...kissa laitto!"

jaaaa nukkumaan. onneksi aamusin on sentää vaan aamu-vitutus, eikä vittuvihaanmennätöihin-vitutusta. eli työ miellyttää vielä. jotain hyvää?

ps. hakasulkuihin mac-näppiksessä tarvitaan ehkä vaan joku iCharacter-laite josta saa moiset erikoismerkit. se onneksi päivitetään vaan kerran vuodessa, ei tarvii kovin usein maksaa sitä päivitysmaksua...

1 comment:

Marianne said...

Mun mac nappiksessa on kylla hakasulut. Mut ei oo sit kyl noita skandeja... Umm.