February 22, 2009

lämmittävää jalkavoidetta että selvitään

viikonloppu alkaa olee taas ohi aika nopeesti.

perjantaina tehtii töissä aika stressissä sellasta uutta sivujuttua, kun tiimi ja kaikki muukin on uutta ni sinä oli aika kovat synnytystuskat mutta saatiinhan se valmiiksi ja jatkossa onnistuu sitten helpommin. olin aika univelkainen mutta päätin pitää kiinni sovitusta ja lähdin ensin moikkaa neiti R:ää ja VV:tä läheiseen baariin parille ja puol yhdentoista maissa siirryin muulille joka asuu tossa mun naapurissa about. otin yhden drinksun ja nukahdin siihen paikkaan joskus kahdeltatoista... siellä ei ollu tuoleja ni istuin patjalla lattialla ja se oli vaan liian hyvää ollakseen totta. kun heräsin niin kämpässä oli edelleen valot mutta muuli oli kadonnu... nukuin sit kepeästi yhteen asti ja lähdin menee. huomasin että jallupullo oli tyhjentynyt joten se saattoi liittyä katoamiseen.

nyt yritän metsästää muulia netistä et mikä juttu. meni kuulemma redrumiin ja sieltä jatkoille. se on saanu asiansa kyllä mukavasti, tuo kallion kämppä oli mukavan boheemi, selkeesti valokuvaajan...:)

laitoin eilen sit kynnet ja kävin suihkussa ja tuli kiire Karrin tupareihin. mulla oli tää boolimestarin duuni taas joten käytiin alkossa ja viel ruokakaupassa ja sit kiireella pykättii salaatit ja muut herkut pöytään. olisko siellä käyny joku 30 ihmistä ellei enemmän mutta puolenyön jälkeen joku 8 ihmisen joukko jatkoi sinnikkäästi aamuun asti. pullonpyörityksen säestämä mites muuten.

hyviä tyyppejä, Karrin kavereissa, sain älyllisiä virikkeitä ja vaikka mitä. en ymmärrä taas että miten Karri ja minä ollaan selvitty ilman toistemme seuraa kaikki nämä vuodet.

tänää voisin siivoo (!) ja kattoo vähän telkkujutskii (House, Mentalist...). huomenaamulla on aikasempi herätys liittyen perjantaina pykättyyn sivuun jne. aion tehdän first things first etäyhteydellä kotoa ja sit meen duuniin kasiks. ens viikolla vois yrittää välttää tollasta kaameeta univelka-kuoppaaa...

No comments: