March 15, 2009

aivokäyrä yhtä vitun erroria

netti on niin tätä. kun kaikkea päivitetään kokoajan ja nappia painamalla julkastaan (ihan hyvä siis sinänsä) niin sit joka paikassa on typoja ja kaikki päin helvettiä. on tietty niinkin et kaikki ei nää ylläolevassa Creativen sivussa juurikaan vikaa. ehkä on ammattitauti (editor) että mä nään. haluaisin kyllä kuvitella että muutkin.

mites tää metrossa pyörivä mainos? että oikeen filtteröityö siideriä? woah, must be tosi premium koska mä luulin et vaa vodkaa filtteröidään. ja tatuoitu lävistetty nainen kuvassa, onko kohderyhmänä20-40v mieht jotka haluu olla urbaaneja, miehekkäitä ja erilaisia? vai just naiset jotka haluu olla erilaisia? nimi on aika pähee, Blackthorn. ei mikää diipadaapa vaan BLACK-THORN !! tought-shit! filtered! vittu läväri!
jep. oli tarkoitus tänää mennä ulos neiti R:n ja Ellan kaa, mutta niillä oli vähän paitsi tuplabuukkausta sushin tekemisen kaa (F & kihlattu, Jukkapoika & Meeri porukalla) ni en ite oikee jaksanu ajatella baareihin lähtemistä. olin torstaina työkavereiden kaa, joku englannin pomokin oli messissä ehkä kahteen saakka, sen jälkeen en muista mutta kai meillä oli kivaa loppuun saakka. join siis liikaa :( ja mua on varoteltu että iän kaa alkas tulee krapulaa, mutta onko vähän ironista että kun täytän 29 ni seuraavana aamuna tuntuu että kuolee? töihin meno oli hiukka vaikeeta, mutta puuttumatta sen yksityiskohtiin niin voi helvetti. ja tiedän että tolleen moni kuvailee jokaista sunnuntaitaan. musta toi on kyl aika hyvä dokaus-karkote, en tajua miten siihen vois eksyä joka viikko tai edes joka toinen. jos toi siis alkaa toistuu niin mä rajotan aika paljonkin, tietty se että piti herää aamulla (9:30) töihin ni vaikutti mutta herranjestas, silti... istuin tuolissani ja pidin silmiä kiinni. aika selkee että töitä en tehny enneku joskus iltap. en voinu edes lähtee lounaalle.

ni tänää ei huvittanu paitsi muuten vaan ni rahaaki aattelin et vois säästää. jotta sitä vois tuhlaa netissä, kai? eBay ja etsy on aika kovia. ei vaan, uuden näytön jos nyt ostan ni siihen uppoo fyffee ihan kivasti.

menin tänä iltasella kuiteski klo22 jälkee K:lle käymää, otettii vähän punkkuu ja jauhettii kuulumisia. se seukkaa nyt ja on onnellinen. on musa-alalla töissä ja kertoili niitä työjuttuja. kuunneltiin musaakin ja Ismo Alangolla oli joku levy aika jännä. ja Kotiteollisuudella oli ehkä jopa joku hyvä piisi, joku Lemminkäiseen liittyvä...pitää tsekkaa. D.A.D on myös ihan ok vaikka en sitä juuri itse kuuntele...ehkä pitäs.

Ismo Alanko: Miksi arki näyttää tältä? spotify link

sit yks K:n kaveri Mari tuli siihen sellasen miespuolisen kaverinsa kaa ja no, ihan normimeiningit. mä ja se mies ei hirveesti tykätty toisistamme kai. mä K:n luona innostun aina ottaa sen kameran käteen...kun se ei oo mun ja kuiteski järkkäri, jälki on hyvää...on kai vapauttavaa. räpsin aika paljon kaikkee.

No comments: