April 15, 2009

Istanbul - klassinen James Bond kaupunki

Tony oli viime viikol online. edellee Thaimaassa ja edellee kai varsin tyytyväisenä. hehkutti kuinka eurolla voi syödä. en oikeesti lähe tohon vertailuun koska mun elinolot ja työpaikka jne on kaikki vähän erilaisia kans... ihan kaikkea ei voi saada, siis tätä JA euron aterioita. se on vähän et mitä haluaa. tajusin et oli hetki kulunut kun ollaa Tonyn jaa jutskailtu, kun se ei tienny et F ja minä ollaa erottu. se oli kuiteski viime kesäkuussa.

aamu oli ihan jee mut nyt kauhee vitutus. se alko sillee pikkuhiljaa ja on aika kaikenkattavaa. ihan kaikki vituttaa. oikeesti. ei pitäs ehkä puhuu kenenkää kaa nyt kun alkaa paistaa läpi ja sanon asioita niinku ajattelen.

löysin firman sisäisen kirjaston eilen. se on tietty toisessa maassa mutta posti sielt kulkee. klikkasin itelleni jotain, pitää perehtyy joskus lisää. ja tosta muistu mieleen etten ole lukenut Harward Business Reviewtä aikoihin. se vaan unohtuu, verkolla on jonkunlainen etu paperiin nähden mutta ei sekään aina auta. on aika rauhallinen iltapäivä joten pitänee lukea nyt...

Artun kaa varattii lennot Istanbuliin sitten, 22.-29.6. mun piti mennä yksin mutta Arttu ilmoittautui seuraksi. aion kuiteski viettää aikaa itekseni, jostain syystä haluan vähän ilmaa silleen.

No comments: