April 07, 2009

"ninku mitenvitunniin?"

lehdessä oli jotain tyyliin "tv-lupamaksu saattaa vaihtua kuluttajalle edullisempaan yle-veroon". puuttumatta siihen, onko idea hyvä vai ei (ehkä on), niin onko toi nyt oikein uutisoitu? tv:n katsojalle tai tv-luvan maksajalle uusi malli on halvempi. jos ei maksa lupaa (omista telkkua?) niin sit toi kai tuo lisäkuluja? kuluttaja on vähän ehkä yleistävä sana siinä tapauksessa, sen verta moni on luopunut tv-luvasta digin tultua.

maassa pitää mun mielestä olla joku YLEIStvradiomedia...voin siitä jonkun pennosen maksaa, kuvittelen että se turvaa demokraattisesti ja melkein tasapuolista uutisointia.

mulle tulee nyt vaan ylestä mieleen eilinen sitran aivoriihi jossa oli yle:n webbipuolelta yks tyyppi. sen entinen duunikaveri on nyt mun esimies.

tvkaistalta oli kans yks tyyppi, en tiennyt sitä ennen ku tänään. ja sit kaiken maailman kehitys ja konseptifirmoista jotka uusia webbipalveluita rakentaa oli ihmisiä. ja tulevaisuudentutkijaa oli ja vaikka mitä. olin kovassa seurassa, kahvipöytäkeskustelut virkisti aivosoluja joita en enää tiennyt olevan elossa.

tapasin tänään Mariaa ja Paavoakin viel sit myöhemmin. päivällä tuntu etten jaksa kumpaakaan vaan vedän ranteet avoimeksi jos en pääse sänkyyn nukkuu, sen verrn väsytti. mutta ylläri-ylläri, piristyin taas iltaa kohti. aion kuitenkin tästä tuonne sänkyyn päästä, tosi pian, tää päivä oli niin tuskallinen että ei haluis toista samanlaista ihan perään. aamulla on töissä joku miekälie kvartaalibrunssi, en muista oliko kutsussa joku aihe, luultavasti, mutta on kuulemma tärkeetä asiaa. kiinnitin vain huomion sanaan brunssi ja silmät loisti :) mut se on 8:30 alkaen...pitää siis herää aikaisemmin...

huomenna piti muistaakseni myös orjan tulla taas siivoo.

No comments: