May 24, 2009

keissi: Fruugo

olen muutaman viikon katellut nyt tätä, sinä aikana palvelu on avattu kaikille jne. en näe vaan kehitystä...

tässä osaston health & beauty - cosmetics kaikki tulokset. 21 osumaa!

ei impressaa Jenniä tämä. en edes tiedä mistä aloittaa.

-fontteja, etenkin italicsia, on ihan missä sattuu
-suomea ja englantia sekaisin, jossain sen ymmärtää mut ei sit kuitenkaan...
-tuotteiden haku vähän vaikeaa, naisten vaatteet kaikki samassa lokerossa...no onneksi valikoimaa ei juuri ole niin ei tarvii miettiä (412 kpl tuotteita osastossa clothes - women)
-hauska translate-nappi, joka antaa kuvauksen englanniksi jos sellainen on. miten olis ENGLISH-nappi, ettei ihan puhuta paskaa??
-tuloksia voi selata värin perusteella. kuinka kätevää! miten olis vaikka merkeittäin... (joo toki voin search kenttään sen kirjottaa mutta pliis, tehkää tää helpoksi minulle)

lyhyestä virsi kaunis: käyttöliittymä tosi heikko

-valikoima säälittävä. puolivalmista tuotetta ei tässä olis mun mielestä tarvinut julkaista... ei inspaa menemään takaisin
-valikoima vaatetuksessa lähinnä ylihinnoiteltuja ulkoiluvaatteeita, yrittäis saada kumppaniks jotain kivempia kauppoja..vai hetkinen, niillä taitaa olla omat webstoret jo?
-kaupat tai myyjät tosi epäselvästi esillä, kuka tää myyjä on, joku lafka vai yksityishenkilö, ostaja haluaa tietää
-joistain tuotteist oli hieno 45x45 pikseliä thumb kuva, ja tuotteella nimi, sit hinta...aik 79e. joo, ostan heti... etenkin kun kyse on vaatteesta. wtf?
-ja kuinka mukavaa että selaimen headeri ja tabin nimi on 'search results' kun selaat osastoja, eli 'shoppailet'? ihan ku kyseessä olis joku google. voisko noinkin perusasian hoitaa?

No comments: