May 25, 2009

meritähtiä!

en muista miltä merihevoset näyttää mutten jaksa tarkistaa. piirtelen vaan pupuja kun yritän draftaa ens viikon tiistain tatska-suunnitelmia. mutta ei, ei lisää pupuja nyt. haluan jatkaa vapaamuotoista meriteemaa käsivarressa, sen lisäksi että tytöt vaatii vähän korjailua muutenkin. mitäs merielämään kuuluu, simpukoita. kukkia toki, kun minä niin sanon. kelaan et jos tohon ranteeseen tekis toisen minikukkasen ja sit niihin molempiin dermal anchorin, sellasen 3mm flat, eli aika pieni söpö. mitä sillä ruotsalaisella oli sormessa. ei ollu kauaa. siksi minäkin luovuin ajatuksesta, jää arpi vaan, ei kiva se.

lauantaina oltiin Aula-baarissa aika tyylikkäästi muutamalla. siellä oli mm. Ella ja sen sellai deitti NN. ja vahingossa jotain muitakin tuttuja. eilen lööbasin kotona, pyykkikonetta käytin ja jotain olin tekevinäni, tuskin kuitenkaan oikeesti tein.

nyt mietin et jos tässä töistä lähtis ja postissa pitäs olla parit kengät venaa...:) jipii.

olen miettiny ihan pikkiriikkisen (en yhtään liikaa tai oikeesti edes mainitsemisen arvoisesti mutta tässä tilanteessa kirjotan mitä sylki suuhun tuo) paria valokuvausjuttua. ehkä jotain haamuflashbäkkiä. katoaa varmaan samaa tietä kun tulikin. hus.

No comments: