June 05, 2009

autokauppias tuusulasta: koko netti pitäisi räjäyttää

pidin etäpäivää eli heräilin aamulla ja otin yhteyden työpaikalle läppärillä. olin järjestäny niin ettei oo mitenkää mahottomasti hommia niin ei tullu stressiä. iisi päivä.

vaikuttaa siltä että saisin sen osa-aikaisuuden kesäkuun jälkeen, josta oli alunperinkin puhetta. mutta olisin sit freelancer. mikä ettei, sopii sekin. ens viikolla avautuu varmaan lisää tää juttu. mutta vähän saan sit taas ottaa takas tuhlailussa kun pitää tulla pienemmillä tuloilla toimeen. nyt on kyllä vloppuna finskillä taas tarjousta, Soul 399e... voivoivoi...

autokauppias tuusulasta: koko netti pitäisi räjäyttää
noh, jos ei nyt. menis jenskältä duuni siinä! ja pari muutakin juttua. siirtyisikö DailyBunny sitten paperiversioon? mutta mistä mä sen edes voisin tilaa kun ei olis nettiä? olis kyllä kiva saada postiluukusta aamuisin pupukuva... :)

meni tänää rahaa kankkulan kaivoon ihan omaa tyhmyyttä. prkl. se on tosi tuskallista kun omasta tyhmyydestä kärsii koko kroppa. piti mennä työterveyslääkärille Mehiläiseen, ja sit varasinkin netistä ajan, en ihan ajatellut että pitäs tosiaan valita työterveyslääkäri eikä mikä vaa. no 67e saan maksaa nyt sit ihan itse tästä hyvästä. hyvä jenni.

No comments: