June 08, 2009

parilla pompulla peiton alle - internet on tältä päivää läpiselattu

jänskää huominen dentaalireissu. paitsi ne horror-puudutuspiikit ni HAMPAAT. millasetmillasetmillaset??? mitä jos ne on ihan tyhmät?

tänää alko yt-kuviot selkii duunissa. vieressäni, tai sermin takana, istuva J ei sit enää huomenna tuu töihin. tiedettiin että tää päivä tulee mutta vähän kylmäs silti. ihan niin moni ei joutunu muuten osastolta lähtee ku mitä peloteltiin, mutta olihan se outoa kun useampi kuiteski siinä pöytäänsä siivoili iltapäivällä.

josko meiksin ja parin muunki sopimukset tai sopimuksetta jääminen nyt varmistuis sit...?

mulla on kauheet univelat viimeyöstä joten menen nyt aikasin nukkuu! eli kasin jälkee. se on ihan asiallista mun unentarpeella. menin eilen myöhää nukkuu ku visioin valokuvia (mesessä) yhen ruotsalaismiehen kaa jonka tapasin sillon huhtikuussa siellä tukholmas yksis bileis. meil synkkas tosi hyvin, jotain maailmantilaa siellä keskusteltiin läpi, on tosi fiksu tyyppi ja olin tosi impressed. ja sit kun selvitin kuvaussuunnitelmiani, jotka ei tietty vältsisti ikinä toteudu se on ihan tosiasia, niin se oli ihan messis ja sano et vois tulla malliks. jee.

onneks on taas hame/avokas-sää. niitähän mä joka tapauksessa pidän mutta on kiva jos sää on samaa mieltä ja tukee tätä taipumusta.

No comments: