June 06, 2009

pannuhuoneessa kiehuu yli

IT-viikko uutisoi vasta tänään Google squaredista. hidas.

vittu että jotkut vaalimainokset on mauttomia. lähinnä mieleen tulee Reijo Paananen ja "nyt on palkansaajien vuoro". tosi riman alta junttiduunareihin vetoamista. samalla puolella ollaan mutta ei näin. tosi mauton mainos, punaiset kravatit ja kaikki. tulee ihan joku punaiset ja valkoiset meininki mieleen tosta Reijosta. ja typpi on SDPssä, noloa koko puolueelle.

kuulin eilen että kristilliset ja perussuomalaiset on vaaliliitossa. no se on kai kristillisten ainoa pieni mahdollisuuss saada joku EU:hun, mutta maine meni kyllä, jos sitä oli. oikeesti, liitossa PERUSSUOMALAISTEN kanssa? kristillisiä arvoja nämä ulkkisten dissailut vai? epätoivo ajaa hulluihin tekoihin mutta jotain rajaa. ehkä niillä ei ole mitään menetettävää?

Sirpa Pietikäisen vaalimainos näyttää Katri Helenan levynkannelta.

Ellan kaa mennä kai puotilaan käväsee, sen yhellä kaverilla on jotai ulkkiksii käymäs ja grillaavat siel. olen aika low-key näiden jo värjääntyneiden ja kamalien väliaikaishampsujen kanssa mutta sosiaalisia tarpeita on kuitenkin...

löysin blogin. Kolinaa Panuhuoneessa. parin naisia koskevan postauksen perusteella sanoisin että voi vittu mitä paskaa. siis jotain järjentynkääkin siellä mutta aika hiljasta. "Valehtelevatko naiset raiskauksesta? Kyllä" etenkin ton kommenteissa on kyllä sit sellasta settiä että höyry nousee korvista... pitäs vaan naisena kai uskoa että jos on vaikka vaatteita riisuttu ja alkuun päästy niin se on sit vaan mentävä loppuun asti, joku vertasi seksiä junamatkaan, jos on ostanut lipun Imatralle nin tuskin siitä hyvistystä saa jos kesken kaiken nousee junasta. paskin vertaus ever. ei ainakaan mun mielestä ole ihan vielä noin bisnestä toi seksi. sillon kun sitä poliisia tapailin viime syksynä niin puhuttiin tästä aiheesta, että kuin ikävän paljon tulee naiset vaan vittumaisuuksissaan 'ilmiantamaan' raiskauksia. on tullu petettyä puolisoa ja sille on pitäny selittää joku raskauttava todiste niin milläs se selittää..."raiskaus!". sit mies raahaa asemalla ja siellä sit aletaan tekee selvitystä. otetaan näytteet ja lähetetään labraan. maksaa muutaman sata euroa joka kerta. joskushan vaan aamulla kans kaduttaa yhdenyönjutut, eikun itekemän poliisille. ja onko poliisilla vaikeaa sit kun pitää niinkin vaikeaa asiaa jankata ja kysyä ja kysyä vielä lisää...? kun ei vaan voi tietää onko totta vai ei. mun mielestä selkeän keksityt raiskaus-syytteet on tosi vakava rikos ja siitä pitäs saada jotain noottia(sakkoa? vähintään sais maksaa ne labrakulut) kun sellasia tehtailee. vie pikkasen uskottavuutta oikeilta uhreilta ja vaikeuttaa poliisin työtä, vie resursseja (verorahat hei!).

mutta tohon Panun blogiin ja sen keskusteluun vielä. voi herranjestas jos ei mies muka osais kesken lopettaa. aika erikoisia tapauksia sellaset, tai kun kuvittelee ettei edes tarviis. oli nyt kyse seksistä tai mistä vaan niin on kai se selvää että aina voi lopettaa eikä väkisin, mitään. ja fiksuimmat ehdottaa että naisten pitäs osata käyttää omaa järkeä ettei mene vieraiden tai tutumpienkaan miesten luo iteksee, tai kutsu käymäänkään. jooo....oikeestaan voitas olla niinku lähi-idässä (joissain maissa), että naiset ei sais olla kahden vieraiden miesten kanssa (silti sielläkin osaavat raiskata, jännä juttu). kun miehille kahden olo on jo sit kutsu raiskaukseen, niinku nää napapaidat.

No comments: