August 21, 2009

pikkumatkailija minussa suunnittelee

olen miettinyt noita laukkuratkaisuja tässä ja paras vaihtoehto vaan on sellanen barrel bagi, jota lainasin aasian reissua varten jukkapojalta sillon. iso kestävä putkikassi jossa reppuhihnat messissä, eli saa selkään. näin se homma etenee. ovat yli 100e kevyesti suomalaisissa kaupoissa, en tiedä olisko mulla edes tilillä rahaa sen vertaa... pitää katsoa eBaystä joku...paypalissa on vielä valuuttaa. 90litranen vois olla ok.

voisin kai lainaa rinkkaa Artun vanhemmilta taas mutta jotenki se on liian epäkäytännöllinen perusreissuun. se on vaan kun noi matkalaukut on vittumaisia vaikka olis pyörät alla ja kaikki, kun pitää mennä metrolla ja vaihtaa junaan ja sit on rappuja ja sit on sitä ja tätä... sain vähän tarpeeksi siitä nyt viime reissussa. pitää saada kamat selkään, mutta helposti avattava kuitenkin, toisin kuin rinkka. en tarvii muitakaan rinkan hienouksia kuten pikkutaskuja ja super-ergonomiaa.

kannan sit läppärirepun vaikka kädessä, se ei ole paha. katselin kartasta missä päin se meidän Istanbulin office on, näytti ainakin et ihan mukava sijainti keskustan kupeessa. kaipaa kuitenkin vielä lisävarmistusta. mulla on pari huonoa kokemusta noista online kartoista... ja taksikuskit siellä ei tiedä mistään mitään. ja miksi vajaan 20miljoonan ihmisen kaupungissa tietäiskään, siellä taksi on kuin polkupyörä ja ihmiset yleensä tietää mihin ne haluaa. tyhmä turisti on siinä onneton.

hostellin varasin kans tänään. taksimin eli shopping-keskustan ytimestä. ettei tule kalliita taksimatkoja baariin tai sieltä pois tms. siitä pääsee kuitenkin sit joka paikkaan julkisilla päivällä jne. itämaisittain sisustettu aika pieni mesta, hyvät arvosanat, ei kai sitä muuta tarvii. jännää kun ennen olin niin "vittu ei hostellia". sekin asia sit muuttui. musta tuli sosiaalinen... tai silleen eritavalla... et jos on yksin ni seura on ihan tervetullutta. aina oli mut en jotenki ilmaissu sitä tai osannu toimia sen eteen ite.

kuulin että serkku B odottaa vauvaa. se ei viimeisimpien keskustelujen mukaan ollut suunnitelmissa, mutta ei kai se usein oo. se vaan jotenkin tapahtuu? no, mutta sellaista. se on mua 2 viikkoa nuorempi, ja siksi on jännä ajatella kuinka eri lailla meidän elämät on menny, teinixinä oltiin ihan BFF. mies, koira, omistusasunto. ja lapsi. normisetti, ja se tuntuu olevan toimiva kaava, mikäs siinä.

tarviin eBaystä myös uudet sandaalit rikkoutuneiden tilalle. mitenkään ei tunnu että nykyvalikoimastani löytyisi jo sopivia... kun pitäs olla kiilakorko jotta olis perkeleen mukavat, ja aika avonaiset sandaali-malliset kun johonkin vähintään 30asteeseen mennään ja ei ihan niin paljon korkoa kuin mun kengissä normaalisti... pehmuste päkiän alle olis kiva ja niin edelleen. ei ole helppoa.

mietin kun usein joku video sanoo YouTubessa että joo ei saa näyttää sun alueella, mutta sama video artistin virallisella MySpace sivulla skulaa... tarkottaako ettei MySpacessa toimi geoblokkaus vai kuinka?? mikä muu syy eri toimintatapoihin eri videolevitysmedioissa... ja mitäs mä kattelinkaan, ainiin, Alexander Skarsgårdia Lady Gagan poikkiksena. harvoin lämpeen jolleki näyttelijöille tms niin että rupeen oikeen kaivaan matskuu mutta Alexander... niin, ne on ne ruotsalaiset just tommosia :( ei voi mitään.

joillekin ihmisille en kerro mitään asioistani, siis edes yleisistä...koska ne ei vaan ole edes ansainnu sitä. kuinkas ylimieliseltä toi kuulostaakaan? mutta jotkut tyypit kun tulee et "mites menee" niin ei kiinnosta sanoa mitään. mitä ne sillä tiedolla tekee? en halua keskustella mun asioista niiden kaa.

taisin ottaa mun kielilävistyksen kun täytin 19 muuten...eli se on ollu mulla 10 vuotta. aika outo ajatus. ja monta nieltyä metallipäätä, hups.

No comments: