August 01, 2009

sienet sateella

Sonera Music Player. vertaavat suoraan Spotyyn, mitä nyt tietty Sonaran oma on parempi. lol. se on käytännössä musan latauspalvelu kk-maksulla. haluaisin nähdä käyttöliittymän ja kuinka monipuolisesti soittolistoja tms voi jakaa muiden kaa... soneran käyttäjät voi perustaa vaiks jonku kivan oman kubin jossa...nii no mitä siel nyt sit tekis. vittu mitä persettä. no ehkä ne saa tosta muutaman euron. se kai on tarkoitus. tarvii olla aika tyhmiä asiakkaita kyllä.

jos jollain puuttus spoty-kutsu vielä niin mulla on. ettei tarvii soneran asiakkaaks ryhtyä ja tehdä itsestään täyttä pelleä.

muutkin firmat on lanseeraamassa spotymäisiä palveluita. ehkä musiikilla on vielä laillinen tulevisuus siis. hyvä. mä kyllä haluaisin nähdä spotyn sen johtotähtenä. vaatii hieman kehitystä se vielä, etenkin se jos kuuntelen Chris Brownia ni ettei mulle väitetä et se on Kid Rock (S. link http://open.spotify.com/track/0Pwu21VaRcVLvHZgzKRELw). ja muitakin juttui. mut olen hyvin toiveikas (harvinaista!).

ja vielä edelliseen, PÄIVITETTY 80s playlist. sieltä puuttui mm. kasariHELMI Foreigner: I Want To Know What Love is. kuinka noloa!


eilen oli sen verta persettä (nää mun miesasiat...) että otin punaviiniä vähän reippaammin. samalla kun tilitin neiti R:lle. ei reippaammin sillee ku ennen vanhaan (no, vuosi tai 2 sitten), mutta kuitenki enempi ku se keskivertoranskalainen illallisen yhteydessä. oli muutenki kiva vaihtaa neitisen kaa kuulumisia kyllä. tehtiin salaattia ja suunniteltiin ens viikon leffailtaa. katotaan pari espoo ciné-leffaa ennakkoon, niin ei tarvii sitten siihen ahtaaseen aikatauluun niitä tunkea.

perjantaina lähdeen vanhaan tuttu Wieniin. isä perheineen muuttaa kai tänä viikonloppuna, käyn varmaan sit ens v.loppuna tsekkaa uuden mestan sit. mutta en aio mennä yöksi. on kuitenki helpompaa Miriamin kaa. en koe enää mitää syyllisyyttä että en jaksa isän perheen kaa. ku ei ni ei. tajusin tossa sen nyt käydessä lopullisesti sen että en saanu siltä lapsena tarpeeks huomioo. mä olisin vaan tarvinu enemmän. kuuntelemista ja sellasta. no, ei nyt menny sit sekään putkeen, laitetaan listan jatkoksi.

makaroonilaatikko on parhaimmillaan elinkaarensa alussa ja lopussa. alussa kosteana ja pehmeänä, vielä uunilämpimänä, ja sit päivän parin päästä, vähän kuivahtaneena, rapea pinta, voi vaikka paistaa ja laittaa jotain mustapippuria mausteeksi. siinä välissä makaroonilaatikko on ainoastaan tosi ok.

No comments: