September 23, 2009

aurinko se täälläkin paistaa, suoraan betonihelvettiini

noniin taas istutaan kotona. siitä on pitkä aika kai kun olen tullut aamu/päiväkoneella kun oli niin outoa olla valoisalla hki-vantaalla, kotiapäi tulossa.

nyt haluan yhden siiderin ja sassiin. jos mitään tulee ulkomailla ikävä niin ei se oo salmiakki eikä sinappi, vaan tyttö-siideri. sellanen makea. en voi sille mitään. yks pullo vaan, limuna, se riittää.

Istanbulissa on kyllä viinakset baarissa turhan kalliita, suhteessa, lähinnä siis import-jutut joita mä juon kuten vodka ja liköörit. kaljaa saa toki halvalla. ärsyttävää. onneksi kaupat on aina auki ja niistä saa vaihtelevasti jotain, ainakin halpaa punkkua.

postissa oli hauska juttu...internetoperaattorini oli jotain ryssinyt sähköpostiosotteiden kanssa, laittoi siitä kirjeen ja R-kioski lahjakortin. kyseinen sposti-mokailu ei koske mua koska en käytä tuota spostia... mutta lahjakortti kelpaa toki. en ikinä osta mitään ärrältä yleensä. mutta pitää käydä matkakortti taas aktivoimassa... kallista lystiä kyllä se. saahan helsingissä rahalle vastinetta mutta se on se mun julkisten käyttö niin vähäistä että on hilkulla kannattaako ladata edes aikaa. mutta kannattaa kuitenkin.

mikähän pelottelu-juttu toi hesarin "Tatuoinnin poisto on hidasta, kallista ja tuskallista" on... tatutoinnit on tarkoitettu ikuisiksi helvetti sentään... onko ihme jos niitä ei meinaa pois saada, etenkään helpolla. ei sitä kuulu saada pois. turha itkeä jos on hankalaa. tietääköhän jengi muuten et kun lapsia hankkii ni niistä on vaikea päästä eroon, ovat kohtuu ikuisia :S !

pitää mennä keskustaa vaik huomenna ostaa uus kielikoru. edellinen jäi nyt arkkitehdin hoteisiin. unohdin vahingossa jonnekin sen, ja se löysi mutta pyysi pitää sen. no ehkä se on sen ansainnu?

Otto ehdotti että kattosin Kummeleita tai jotain, tulis taas kotosa olo. pitää varmaa. on vähän out of body experience nimittäin nyt tämä...päivä/aika/paikka tuntuu epäselvältä. missäs mä olinkaan, mistä jatketaan? elämä on nyt silleen vaiheessa muutenkin, kun on epäselvä tilanne...mistä tulikin mieleen että pitäs toi mun TEFL sertifikaatti saada aikaiseksi ja laittaa parit emailit...

ja töitä pitäs kyl viel tänään tehdä. haen kuiteski postista eka parit kengät jotka ostin eBaysta ennen lähtöä...

No comments: