September 01, 2009

mulon sellai tyyppivika että kuvittelen olevani muutakin kuin vain miehiä varten

Audin myyntijohtaja Esko Kiesi avasi suunsa Anna-lehdessä;
"Auton ulkonäkö viimeistellään jousituksilla ja pyörillä - naisen nilkat ja kengät ovat minulle tärkeitä, ja nainen menettää usein muotonsa, jos hänellä on alle seitsemän senttimetrin korot."

"Tarvitsen naista yhä enemmän sellaisiin asioihin, joihin nainen on tarkoitettu, kuten pitämään miestä hyvänä ja olemaan haluttava. Nykyään minulle on hyvin tärkeää, että minulla ja naisellani on paljon yhteistä, esimerkiksi samantasoinen koulutus ja arvomaailma. Arvostan myös suuresti sitä, että nainen silittää paitani, tässä eleessä on paljon symboliikkaa. Kun nainen kieltäytyy silittämästä tai siivoamasta, voisi karrikoidusti sanoa, että suhde vetelee viimeisiään."

näin. "...sellaisiin asioihin, joihin nainen on tarkoitettu, kuten pitämään miestä hyvänä ja olemaan haluttava." oppikirja esimerkki miehestä joka siis kelaa että naisen duuni on miellyttää miestä, olla haluttava miehelle.

Eskon ajatukset kiteytyvät sanoihin "Auton ominaisuudet löytyvät naisesta."

vittu ei mulla ole enää edes mitään sanottavaa tähän. Esko sanoi kyllä itse ihan tarpeeksi... Annan lukijat varmaan arvostaa ihan vitusti.

ainii, Eskon mielestä naiset ei myöskää yleensä pärjää johtajina. HS aiheesta.

No comments: