October 12, 2010

puseroa ja takkia päälle vaan

suomessa on jo lumimyräkkää. on täälläki tullu kylmä, paikallisten mittapuulla. oli 12C lauantaina, ja tänäänki 16C, eli kovin lämpimästä yhtäkkiä tippu nopeaan alas. ei kuulemma normaalia näin kylmä lokakuussa.

yhteiselo on toistaiseksi sujunut mutta vielähän se arki on hakusessa. pyykkiä pesen päivisin ja lääkäri imuroi iltaisin, ja pesee tiskejä. mä laitan ruokaa ihan mielelläni. mutta vielä mennää samaan aikaan nukkuun mikä ei pidemmään päälle ole realistista, aina ei vaan aikataulut matchaa. toisen pitää herätä aikasin ja toisen ei... olen tosin yrittänyt aikaistaa omaa aikatauluani, se olisi ihan järkevää.

äidistä nään normaalia enempi unia. viime öisessä se soitti mulle, vaikka tiesin että se oli kuollut. mietin siinä puhelimessa että mitä helv mutta hoidin puhelun loppuun ja totesin sitten vaan että mulla heittää päässä aika pahasti.

ainakin lihaa voi syödä hyvin mielin vaikka se köyhdyttää; jostain syystä turkissa ei ole keksitty tehotuotantoa eli liha tulee pieniltä (1-20 lehmää) tiloilta. artikkeli aiheesta (taloussanomat).

No comments: