November 12, 2010

mitä pakkaan mukaan, paljon bussissa istumista tulossa

täällä alkaa kai maanantaina virallisesti se eläinten-uhraus-festivaali-loma mutta koska se on ma-pe tänä vuonna niin kaikki nauttii 9-päiväisesta lomasta alkaen tänään. tsekkailin tuossa jo säätä Alanyassa, 27C, sinne vaan lämmittelee! Antalyaanhan meidän piti mennä, siellä on Olympos-vuorten juuressa rannalla bungaloveja ja kaikenmaailman hipit reissaa siellä...no, ulkovessa ynnä muut aidot-bungalow-elämän ainekset sai mut kuitenkin vähän epäilee ja lääkärikin oli sitä mieltä että no eiköhän mennä vaan all inclusive-hotelliin. se voi siellä polskutella altaassa kun minä leikin uudella puhelimella - toivottavasti. pitäs tänään hakea kaupasta se Wildfire nyt sit ja katsoa onko se mun juttu. käytettynä ostan 275e, sen halvemmalla ei tässä maassa irtoa.

no mut niin, Antalyan hotlat oli täynnä ja otettiin sit joku Alanyan keskusta-hotelli. ja nyt matkatoimisto ilmoitti että ne on perunu kaikki varaukset siinä hotellissa ja siirsi meidät johonkin rantahotelliin... no, hyvää siinä on se että lääkäri pääsee mereen asti uimaan. sieltä sitten jatketaan Mersiniin reissua ja mua tietysti jänskää perheen tapaaminen.

mutta että etelän turistirysä tulee nyt sit tarkistettua sekin. paikalliset suosii usein Bodrumia lomareissuillaan mutta sen sijainti ei kai ollut meille optimaalinen. mulle oikeestaan aika sama mihin mennään kun kaikki paikat on vielä uusia eikä oo mielipiteitä.

tänään vielä olis töitä. sain jopa ylimääräisiä töitä, joku kielioppi-tunti pitäs vetää... aiheena present continuous ja tiedän sentään mikä se on mutta mitä mä siitä sanoisin... sen pitäs olla jo tuttu kyseisille oppilaille enempi vähempi kuulemma, eli en ihan uutenakaan sitä voi esittää. pitää keksii jotain tehtäviä ja ehkä voin antaa uusia verbejä...

No comments: