January 15, 2011

unelmakämppä - mutta aina voi jossitella

mietin tässä että mitä tänään tulikaan tehtyä. siis vaikka haluttiinkin vähän isompi kämppä niin ennen kaikkea parempikuntoinen. ja minä etenkin halusin sitä myös lähempää keskustaa vielä, vaikka oikeasti ollaan keskustassa jo nyt... anyway, jos olisi tarpeeksi kauan etsinyt ja toiminut nopeasti (hyvät kämpät menee täällä, niinkuin kai muuallakin, päivässä) niin olisi ehkä voinut löytää vähän pienemmän kämpän vähän huonommassa talossa jne jne ja 50-100e halvemmalla. mutta muutama tosi hyvä meni ohi ja kun tää kämppä tuli vastaan niin päätettiin toimia. huonompiakin ollaan nähty kalliimmalla ja oikeasti tosta kämpästä olis voinu pyytää 700-750e, eli saatiin tosi hyvään hintaan (600e), omistaja vakuuttui meidän ammateista kovasti. aika älytöntä mutta täällä kannattaa ehdottomasti joka käänteessä mainostaa olevansa lääkäri, jos on, kaikki kusee sillon hunajaa ja asiat sujuu mukavammin.

mutta ihan sen kiint.välittäjän komissionkin takia toi uusi kämppä on aikamoinen sijoitus, sitä ei ihan joka kuukausi viittis muuttaa jos se maksaa aina jotain 400-500e, plus muuttofirma. täällä kavereiden avulla muuttaminen ei vaan ole vaihtoehto.

mutta että iso muutos. kelaan vaan että millä helvetillä ne huoneet täytetään. siellä on aika paljo tilaa. normaalisti se ei olis ongelma mutta mun kalusteet ja krääsä on suomessa. nyt se vähän harmittaa. ainakin on tilaa pitää bileitä?

kävelymatka satamaan lyheni n.500m mistä tietenkin iloitsen, ja kaikki muukin on lähellä. harmittaa vähän kun tutut kaupat(ja niiden omistajat) vaihtuu....toivon että Modassa (uusi asuinalue) löytyy kans kivoja naapureita.

No comments: