February 13, 2011

tänää vaihdetaan kivik-sohvaan päällykset

kivaa kun lempibaari on 250m päässä. ja muita baareja vaik ihan alakerrassa. niitä sit saa kuunnella makuuhuoneeseen asti mut se ei haittaa meitä.

meidän tutut kommentoi (puolileikillään mutta kuitenkin...) että ovat ihmetelleet kun meillä ei ole vielä kauheesti verhoja ja nekin mitä on ni on ohuita! kaksi eri pariskuntaa oli bongannu lääkärin keittiössä kokkaamassa pe-iltana toissaviikolla. lol. tekis mieli jättää verhot hankkimatta kun sillä saa niin paljon huomioo. yheltä keskustelupalstalta tuttu suomalainen nainen oli (takavuosina) menny pyyhe päällä partsille hakee vaatteita jotka oli ollu narulla kuivumassa ja seuraavana päivänä oli asunnonvälityksestä soitettu ja vihaisena esitelty VALOKUVIA tapahtuneesta, häätö oli ilm. lähellä. että hohhoijaa, suosittelisin katseen kääntämistä siihen joka kokee asiakseen naapurien kuvaamisen ja koettaa sillä aiheuttaa jotain ongelmia niille. tämä tapahtui joko itä-turkissa tai antalyassa, en tiedä, mutta Istanbulistakin ilm. löytyy pari kaupunginosaa jossa vastaavaa voisi tapahtua. ei ole kauheasti intressiä mennä sinne päin, ainakaan pysyvästi. jotain oikeuksia mullakin pitää omassa kodissanikin olla...niinku hillua pyyhe päällä. tai vaikka alasti.

Leeviä kuuntelen ja sunnuntai rullaa. äsken ovella oli rappukäytävän siivooja. sen piti kaataa likavedet viemäriin ja ottaa uutta vettä. tämän keksin noin puolen minuutin arvailun jälkeen. päästin sisään vaihtamaan vesiä. mitähän jos kukaan ei olis talossa kotona?

edelleen meidän summeria kun painaa alaovella niin alaovi aukeaa... sitä sitten käyttää kaikki sisään tahtovat ja minä aina juoksen ovelle ihmettelemään. olis kiva kun se korjattas mut onhan se aika paljon vaadittu.

spray-maalasin yöpöydän partsilla. kadulle kantaminen on niin nihkeetä - kirhahylly todisti sen. en miettinyt partsin laattojen suojaamista ja nyt siellä on sit valkosta maalia. lähteeköhän tinnerillä? tarviiko lähteä?

No comments: