March 16, 2011

pienet tilitykset. huomenna ikeaan taas.

tää tyyppi (Pekka Siikala) on siis vihreiden edustaja. ikävä nähdä että siitä puolueesta löytyy tälläinenkin tyyppi, jonka kommentit on tasoa

"Voit esittää asiallisia mielipiteitä, jos osaat." (mäkin käytin tollasia "....jos osaat!" kommentteja joskus 20 vuotta sitten kyllä.)

"Tosimies uskoisi kerrasta. Yrittäisit nyt olla tosimies eikä pikkupoika."
"Huolehdi sinä vain omista asioistasi. Minä kyllä pidän huolta omasta blogistani."
jne.
nuo on pieni kommunikaatio-eroja vaan jotka särähtää mun silmään, onhan se ikävä jos kokee että joku häiriköi blogia mut noi vastauset on jotenkin...

ja lisäksi tietysti Siikalan logiikasta ja suhteellisuudentajusta tuntuu puuttuvan jotain. mutta niin on nyt monella muullakin vihreällä kun ratsastetaan tolla Fukushima-hirviöllä. montako miljoonaa siihen nyt on jo kuollut kun se on ihan tuusaksi räjähtänyt kuin 10 tsernobiliä yhteensä... ja onneksi niillä ei ole mitään muuta mietittävää siellä samalla alueella. hmm, kirjaimellisesti - ei siellä taida paljon muuta olla pystyssä kuin se iso paha voimala.

en ole ydinvoiman fani mutta en nyt jaksa lähteä tohon...


eih. tuon blogin kautta löysin toisen riehuvan vihreän....Pekka Raukko. Raukko kaipaa blogissaan vapaaehtoisia siivoamaan ydinvoimalan jälkiä. ja vaikka moni ilmoittautuu, mutta ei ole kyseistä pestiä saanut aikaiseksi hommattua, tai ei omaa rahaa lentolippuihin niin Raukko riemastuu että hahaa, mitäs mä sanoin, ei sinne kukaan lähde... kysymys vapaaehtoisista on kaikin puolin retorinen. en tiedä onko siihen siivoushommaan jo työpaikkailmoitus, peräti suomessa, tai saisiko kyseistä hommaa edes Japanin suurlähetystön kautta pyytämällä... vähän vaikuttaa että keskenään ne siellä meinaa siivota. ....mutta Siikalan blogin tarkoitus jotenkin ei nyt osu. olisin halunnut vastata sinne että minä voisin lähteä, ja toisin kuin moni muu, työnkin puolesta voisin. kaikenkaikkiaan voisin uhrata vaikka 2 viikkoa, oletan että siellä on suojavarusteet paikanpäällä kuten nykyisilläkin työntekijöillä ja ehkä ydinvoimayhtiö voisi hoitaa myös murkinaa ja majapaikan. en sitten tiedä mitä mun koulutuksella siellä voi tehdä, ja että millasta siivoamista se oikeen on, kun en ole kovin fyysinen tyyppi. missä se puhelinnumero missä ne rekryy? se unohtui Raukon blogista.


mutta onhan se kiva lukea noita jäähdytyshommien jännittäviä käänteitä - muuten pitäs lukea jotain, emmä tiä, mistä ne kirjottas, siitä mitä Libyassa tapahtuu vai??

turkissa ei ole yhtään ydinvoimalaa. nyt ne suunnittelee kyllä sellasta tonne etelään päin rakennettavaksi. sähköä ostetaan venäjältä. liittyi se siihen tai ei niin pakko todeta että saatana että on kallista sähköä... sitä miettii kaksi kertaa hyvätuloisempikin että paljonko niitä valoja nyt jäikään päälle.


täällä oli lähempänä 20C tänään, se oli mukavaa se. tajusin että olin valunut johonkin suomalaiseen talviolotilaan viime viikolla hetkeksi ja sitten kun yhtäkkiä (oikeesti aka yhtäkkiä, 2 päivässä) olikin lämmin ja aurinko paistoi niin fiilis oli kyllä aika eri.

No comments: