April 18, 2011

normimaanantai

tilasin lounaan Subwaysta, mutta lähetti unohti sitten tuoda laitteen jolla veloittaisi ruokakorttiani. käsitin että se tulisi myöhemmin takaisin laitteen kanssa mutta eipä näkynyt. hmm. ehkä se tulee huomenna?

muutaman soiton ja visiitin jälkeen sähköyhtiö totesi ettei meidän sähkömittari ole ollut päällä, ja siksi laskua ei ole tullut. ensi kuussa kuulemma tulee lasku, mutta se että veloittaako ne jotain keksittyjä summia nyt aiemmilta kuukausilta jäi auki. ikävää on se että logiikalla ei ole sijaa siinä mitä ne päättää ja ei ole ketään kelle valittaa jos kokee mielestään vääryyttä. mutta toivo heräsi että ehkä tämä tästä selviää kuitenkin.

viime viikolla yritimme taas rekisteröityä tähän osoitteeseen. ymmärrän hyvin miksi sitä ei monet tee vaikka se on rangaistava teko jos jäisi kiinni väärästä osoitteesta. lääkäri kävi siellä paikallisella väestötoimistolla päivänä A ja sai vihdoin muutettua asunnon liiketilasta yksityisasunnoksi. sitten mentiin päivänä B yhdessä kaasulaskun eli todisteen kanssa sinne rekisteröitymään. sitten kävikin ilmi että ne on taas vaihteeksi muuttaneet osoitteita, meidän asunto on nyt #4 eikä #1, allaolevat kaupat sai alkunumerot. en sit tiedä mitä niiden osoitteet aiemmin oli. talojen numerot vaihtu pari vuotta sitten ja täällä oli vieläkin ovessa vanha numero ja siksi kukaan ei ikinä löytänyt perille, mutta ketään ei kai kiinnostanut? me revittiin vanhat numerot pois ja laitettiin uudet. mutta nyt, no postit ja laskut jne tulee kuitenkin vanhalla asunnonnumerolla. siis toivottavasti. kukas nyt vesiyhtiölle tai postille ilmoittais et osotteet on vaihtunut :D turhaa hommaa. mutta joo, kun saatiin se osoitteenrekisteröinti lappu niin lähdettiin johonkin toiseen toimistoon jotta saatais sellainen toisennäköinen lappu todisteeksi tästä. no, se olikin muuttanut, ikkunassa oli ilmoitus. mentiin siihen uuteen osoitteeseen. siellä ne sano et eiku teidän pitääki mennä toiseen paikallistoimistoon. siinä vaiheessa mun piti jo lähteä töihin sitten. lääkäri meni sinne itekseen mun passin kanssa. muuten hyvä, mutta nyt ne haluaa sielläkin 4 passikuvaa tätä paperia vastaan, ennen ei tarvinut. turkissa on kyllä aina hyvä varautua näihin pitämällä min. 8 passikuvaa aina mukana, sen olen oppinut. ja mulla käsilaukussa niitä olikin hyvä kasa mutta kun mä lähin sinne töihin! no jäi sitten mun rekisteröinti 95% valmiiks. pitää mennä sinne kuvien kaa joku päivä.

lääkärin uus duuni alkaa ehkä keskiviikkona. sanoivat tänään että yrittävät järjestää "alku-koulutuksen" keskiviikolle. no, ei mitään kiirettä ilmottaa, onhan tässä vielä yli vuorokausi ja kuka niitäkään laskee.

hieman oli kyllä "jaahas" olo kun menin ite töihin aamulla ja siellä ei ollutkaan juuri ketään. perjantaina oli ilmoitettu että firma (ja ne nettisivut mitä tehtiin) lopetetaan ja se oli siinä. sen jonkunlainen sisaryhtiö nyt kuitenkin edelleen pitää meidät vakituiset, mutta osa-aikaisille oli kerrottu ettei tarvii tulla toistaiseksi. uudelleenjärjestelyt on menossa silleen että on olemassa uusi yritys joka alkaa epäsuorasti kai työllistämään tämän vanhan sisaryhtiön kautta, työnkuva tosin muuttuu jotenkin mutta sekin selviää ehkä ajallaan. tänään sain sit tehtäväksi kääntää yhden softan käyttö-ohjetta, mikä oli ihan hauskaa vaihtelua siihen mitä olen nyt tehnyt aiemmin, mutta kun saan sen kai huomenna valmiiksi niin saa nähdä mitä sit pukkaa.

loppuviikosta pitäs mennä ikeaan. botoxoitu otsa alkaa tuntua luontevalta ja olen tyytyväinen uuteen naamariin. säät on edelleen ihan hirveät, sadetta ja tuulta ja kylmää. pitää alkaa kerää spotify-soittolistaa ensi viikon tupareita varten.

2 comments:

Marizu said...

mun oli vaikee tajuta kuınka tahan sun blogıın voı kommentoida:D
kuulostaapa ıhanalta taas toi turkkilainen meininki:D
Pystynkohan jostaın alkaa sun blogıs lukıjaks et oıs helpompı taa blogı aına löytaa?nyt etsımalla etsın..

jenni said...

joo on vähän piilossa kun en halua että koko maailma heti kertoo mulle kaiken mieleentulevan :) sinä olet toki tervetullut.

jos käytät jotain RSS-lukijaa (google reader tms.) niin voit lisätä osoitteen sinne, tai blogissa on oikealla jossain joku toinen vastaava seuraamis-juttu... tai sit kirjanmerkkeihin!