May 14, 2011

aika tyhjää

jatkan hallitusneuvotteluista lukemista ja yritän oppia jotain uutta. hallitukseen pitäisi siis saada enemmistö niistä kaikista tyypeistä, ja siksi siihen otetaan mukaan kaikki diipa-daap-puolueet samoin tein, eli RKP & KD, eikä ne varmaan hirveesti ehtoja sanele, hyppäävät tyytyväisenä kyytiin vaan.

nyt kun neuvottelut ovat hiukan vaikeampia niin kaikelaisia skenaarioita väläytellään, että jos vaikka Keskustan saisi mukaan. jos yleinen konsensus on se että persujen suosio johtui kasvaneesta tyytymättömyydestä ja persujen altavastaajan roolista, niin en ihan näe kuinka keskusta+samat vanhat hallituksessa yhtään korjaisi tätä. eli samalla vanhalla mennään vaikka kansa äänestää muuta? ei varmaan ole helppo sillä halitustunnustelijallakaan jos persuilla on jotain omia ehtoja joita muut (enemmistö) ei hyväksy. en vaan ihan näe että miten helvetissä tosta saadaan ihan samanlainen hallitus kuin ennen kun vaalitulos oli sitä mitä oli.

minähän vastustan persuja lähes kiihkomielisesti mutta mikä se demokratia on jos kansa äänestää niitä ja silti ne jää ulos? tässä tietty kuvastuu myös mun ymmärtämättömyys hallitus/oppositio-vastakkainasettelusta edelleen... toiset siis niinku päättää ja toiset ....öö, esittää eriävän mielipiteen? mitä jos ne ei oo eri mieltä? saaks oppositiossa olevat ministereitä ollenkaan? mun mielestä persut pitäs nyt vaan jotenkin väkisin työntää hallitukseen ja saisivat tietää kuinka vaikeaa sekin työ on, pitää joskus ehkä joustaa jostain ja silti aina kansa valittaa. tylsä SDP ja vihaamani Kokoomus kyllä voi pitää ne aisoissa, ainakin haluaisin uskoa niin.


mutta mitäs teen nyt viikonloppuna? olen myöhäiseen su-iltaan asti yksin. huomenna tietty tulee jääkiekkoa. en kyllä tiedä sanko sitä livenä mistään ilman hirveää säätöä. ja olisin kuitenkin vaan paskat housussa jos saisin.

pitäskö tänään pestä pyykkiä? pesin jo koneellisen tiskejä vaikka se kuuluu lääkärin kotitöihin. ajattelin että se yllättyy positiivisesti kun tulee huomenna kotiin. haluan juhlistaa sen koetta vähän sit iltasella. yks mahdollisuus olis kans lähtee metsästämään skumppaa sitä varten, vaikka sen laadusta ei sit olekaan takuuta.

No comments: