June 20, 2011

kyllä on aika kullannut mun suomi-muistokin. vatsapöpöstäni en ole keksinyt syyttää ketään, mutta olipa mukava yllätys kun Sysmästä palatessa keittiön tiskialtaissa oli jotain mutaa??!! siis sieltä viemäristä tullutta. wtf? miten se on edes mahdollista? soitin huoltoyhtiöön, jonka norminumero n tietty menny kiinni neljältä, säädylliseen aikaan. päivystyksestä ei ensin vastannut ollenkaan. myöhemmin vastattiin ja lupasi hoitaa asian eteenpäin huoltomiehelle, en tosin tiedä mitä se tarkoittaa, onko joku muhun yhteydessä vai kuinka?

sitten hain kellarista modeemin jonka laitoin seinään. olin käynyt kotimatkalla DNA-myymälässä teklemässä sopimukselle vanhalle modeemilleni. mutta yhteys ei nyt vaan tunnu toimivan, mikä sopiva jatkumo tälle loistavalle alulle. soitin DNA-aspaan jossa jonotin vähän vajaa 20min. pari minuuttia keskustelun alkuun puhelu katkesi? en syytä DNA:ta, ihan yhtä hyvin vika voi olla ihkussa android-puhelimessani. ei voinu ku yrittää soittaa uudestaan, jolloin nauhoite jo totesikin että palvelu on ruuhkautunut, yritä myöhemmin uudelleen...

saan nyt olla kai kiitollinen kun pääsin takaisin jonoon?
*
*
sain asian kuntoonkin (toiset n. 17min jonotusta), mutta aika pitkä ja tuskallinen prosessi näin suomalaisittain mitattuna. mulla on selkeesti hermojen pituus palautunut normaaliarvoihin kun laskeuduin helsinki-vantaalle. odotukset on kovat.

mutta sain netin toimii. nyt vois mennä kauppaan ja alkaa panttaamaan loppuviikon ruokia kun kaupat on sit kiinni juhannuksena eikä meil oo muutenkaan aikaa niissä käydä silleen. makkaraa vaan perkeleesti.

ainoo et pitää eka venaa et se huoltomies tulee tsekkaa ton keittiön "pienen" viemäriongelman. alakerras kuulemma sama vika paitsi et se "muta" on tullu altaasta yli ja tiskikaappiin ja kaikkee... huh.

mulla on edelleen ollut kaikkea stressiä paperijuttujen kanssa nyt äidin kuoleman jälkeen, kun ei ymmärrä niistä asioista mitään niin kaikki pitää käydä läpi monta kertaa. ja sit pitää kaikkia papruja allekirjoitella päättää joidenkin tontti, tms. juttujen kohtalosta. muutenkin siellä Sysmässä oli kaikkea nyt tapahtunut mistä en kirjoita mutta mikä pisti hämilleen.

otin Sysmästä mukaan suola- ja pippurimyllyt jotka oli tosi kätsyt, ja patalaput. tein myös listan tavaroista joita ei saisi hävittää, tunnearvoa lähinnä...siis jotain maljakoita esimerkiks.

No comments: