August 17, 2011

ei tää nyt taas oikeen

hermot meinaa mennä näinä päivinä. töissä on tosi paljon hommaa ja säätöä. pitäs saada webbisivu pystyyn mutta en yksin ole siinä ihan kauheen hyvä tai nopea...itse asiassa ei se onnaa. tarvisinjonkun apuun. ja samalla pidän työhaastatteluita kun rekrytään uusia ihmisiä ja sekin on uutta niin mene hiukan ylimääräistä aikaa siihen. sit vodafonella kerrotaan ettei voi enää turistipassilla rekisteröidä puhelimia pysyvästi, mikä tarkoittaa että olen aika pulassa. tietysti sehän oli ehkä vaan valetta, mikä helpottaakin asiaa vissiin. jos tietäis. mutta mitäpä siitä kun puhelin lakkas taas toimimasta ihan ominpäin seuraavana päivänä, ei tarvii miettii rekisteröintiä. iPhonen tuttu "no service" tervehtii ruudulta.

tänään kuulin että paikallinen matkakortti akbil (magneetti-palikka) pitää vaihtaa johonkin toiseen matkakorttiin kuun loppuun mennessä. mutta ne on loppu kaikissa vaihtopisteissä joten jengi ei saa niitä vaihdettua. loistavaa. joku on taas oikeesti miettiny!! samalla kun on pitäny kahden tunnin kahvitaukoa ja ollu laiska paska.

lääkäri on aamusta myöhäiseen iltaan kirjastolla lukemassa ens kuun kokeisiin joten 'viihdyn' päivät yksin. se ei nosta mielialaa, vaikka onkin pakollinen pulla tässä vaiheessa.

ja lounaskin oli huono (kuivuneita falafel-palleroita ylihintaan).

haluan johonkin reissuun paikallisen bayram-loman aikaan mutta kukaan ei muka voi lähteä. kaikki kaverit on niiden miesten vanhempien luona koska kyseessä on joulua vastaava perhepyhä. ja lääkärin pitää lukea siihen kuuluisaan kokeeseen. osaanhan mä yksinki ehkä(?) mutta ei hotsittas. ehkä olen vaan huonolla tuulella.

No comments: