August 12, 2011

vääntyilyä tuolissa

olen jotenki täydellisen väsynyt. jostain pitäis repiä energiat istua täs tuolis vielä n. 4.5h ja sitten pitäs suuntaa bileisiin.


ainii google readeris oli jotai blogeja mihin unohdin kommentoida. menenpä sinne.

tarinoita Turkin byrokratiasta, vaihteeksi muiden suusta:

menin työasioissa remonttifirma Pastellin sivuille ja allaoleva ikkuna pompahti eteen. tutkimus. voin vain kuvitella kun sen tuloksia esitellään jollekin yhteistyökumppaneille powerpointilla, voidaan ylpeänä osoittaa että 100% vierailjoista suunnittelee remonttia seuraavan 6kk:n kuluessa! Pastellin sivulla kävijät ovat siis hyvin aktiivisia remontoijia. niin tietysti toivois, kun kyseessä on kodin remontteja tarjoava firma. kiinnostuksen kohteitakin tarjotaan 3. joku on ne miettinyt Pastellille sopiviksi. en ole nyt ihan kauhean impressed tästä toiminnasta vaikkei Pastelli ja remontointipalvelut kosketakaan elämääni mitenkään. totean vielä lopuksi ettei kyselylomake tarkistanut emailin oikeellisuutta eli ruutuihin sai kirjoittaa mitä lystäsi. no tämä ei toki oli remontti-kyselyyn osallistuvalta pois eli ihan sama.

pitää varmaan palata taas tähän Turkin arkeen josta löytyy isompiakin vikoja kuin huonot kyselyt, kuten kanssasisareni aiemmin selvittivät. sitäpaitsi toimimattomat webbisivut jopa valtiolla on ihan normi. mistä tulikin mieleeni että mitenkähän sen mun sairasvakuutuksen aktivointi, pitääkin selvittä millainen show se on.

No comments: