September 25, 2011

jänskää ja shoppailua


päivän eka kauppakierros oli semi-onnistunut. päätin että kokkaan illalla jotain safkaa kun lääkäri tulee. etsin purkitettua ananasta kaupasta. se oli 3e!!!! tuohtuneena totesin että joudun tyytymään tuoreisiin ananaksiin tällä erää. ja ne oli tietenkin loppu. päätin löytää niitä jostain toisesta kaupasta myöhemmin, koska vesimelonitkin oli loppu. tarjonta on niin satunnaista... sain kuitenkin kanaa ja jotain siemeniä joiden nimeä en muista. ja kermaa. teen jotain pasta-kana-juttua.

eläinkaupassa oli tosi isoja marsuja tai jotain... seurasin niitä jonkun aikaa koska ne oli aika aktiivisia. siinä ulkona pyöri myös tosi söpö kissa. juurikin niiden kissan- ja koiranruokalaarien edessä. tarjosin kaupan sedälle paria kolikkoa jotta ostaisin siitä ruokaa kissalle mutta setä ei huolinut rahaa vaan sanoi kyllä ruokkivansa sen. ne tuntui olevan hyvissä väleissä joten luotin sedän sanaan.

piipahdin kotimatkalla vaatekaupassakin ja mukaan tarttui t-paita ja musta mekko. niitähän ei voi olla liikaa. etenkin jos suurin osa niistä on varastossa jossain kaukana.

vaihdoin lakanatkin, mikä on yleensä ollut tiimitehtävä. nyt mennään tummalla violetilla all the way. aika tumma look, makkarin värimaailmaa pitäs vähän muuttaa...  mutta tässä elämäntilanteessa ei nyt halua ruveta häsläämään...  sen verran auki kaikki ja muutto ehkä taas tammikuussa...  toivottavasti ei. 

ens kuussa Arttu & Eufemia tulee. se on hyvä.

No comments: