December 25, 2011

taas selvittiin kunnialla

eiliset bileet oli ihan jees... illalliset sit tosiaan paisukin vähän käsistä bileiksi mutta ei siinä mitään. vähän lisää boolitarpeita ja nyyttäritoiveita tulijoille niin selvittiin hyvin. meitä tais 16 olla loppupelissä... muutama uusi tuttavuus myös mikä on positiivista.

lääkäri teki täytettyä uunikanaa joka on sen bravuuri, Gürkan toi mezejä, Elisa teki suomalaista omenapiirakkaa, Senni toi pipareita ja glögiä suoraan suomesta ja Deniz oli tehnyt hyvin alkoholi-pitoisen ison tiramisun. eli asiat oli aika hyvin, kaikki sai syödä itsensä ähkyyn jos mieli teki. minä huolehdin boolitarjoilusta kuten yleensä, myös salmaripullo kiersi talossa ja kaadoin laseihin pieniä lakkaliköörishotteja kun sitäkin sattui kaapissa olemaan.

pöytä alkoi myöhemmin illalla olee jo aika täynnä.


olin ostanut niitä kokonaisia kookoksia ja halusin booliin kookosmehua. totesin että se on tosi kovaa tekoa se kookos... apuun hain porakoneen. toimi.iltapävällä ennen bileitä maalasin ja rautalangoitin tällaisen maalauksen kun tuntui että seinä näyttää ontolta niin tyhjänä. jotain siihen oli saatava. mustat maalaukset taitaa olla mun juttu.nukuttiin iltapäivään saakka mutta eipä ollut sitten krapulaakaan. Senni joka jäi yöksi oli heräillyt jo aiemmin ja siivonnut olkkarin....mikäs sen mukavampaa. kertisten ansiosta tiskien määräkään ei ollut järkyttävä. nyt meillä on enää imurointi jäljellä. ja huomenna tulee Airbnb:n kautta vieraita 4:ksi yöksi.

meidän tän talven eka siideri/kotiviini valmistui muutama päivä sitten. shamppanjahiivalla ja hiivaravinteella valmistettu keitto on keskinkertainen, eli ei erityisen hyvä. mutta kirkasta siitä nyt tuli. käytimme eri valmistajien omenamehuja sekaisin, eli sekin voi vaikuttaa. mihinkään hedelmien itsepuristamiseen ei lähdetä, se on jo hifistelyä. lääkäristä en tiedä mutta itsellä ei ainakaan ole aikaa ja energiaa siihen. no, nyt talvella ei juuri hedelmiä tuoreena ole joten ei varsinaisesti edes ole tarvetta harkita moista.

eilinen meni tietty "liian nopeeta" kun eka piti laittaa kaikkea aj sit olikin juhlat. ja tää päivä meni nukkuessa. ei yhtään nappais työt taas huomenna mutta pidän perjantaina kai lomaa eli vähän lyhkäsempi viikko.

No comments: