January 08, 2012

turkkiteevee

juteltii kotsalla tänää telkku-sarjoista. kyllä ne turkissakin osaa. tai ehkä ne oli ostettuja formaatteja who knows. mutta täällä on ollu sellanen sarja muun muassa jossa laitetaan 4 pariskuntaa asumaan samaan kerrostaloon ja sit ne kilpailee siitä et ketkä selviää vähimmällä rahalla. joku mies oli kuulemma kävelly joka päivä töihin 60km säästääkseen bussirahat. öö. tää tv-sarja tuli puheeks siitä että mihin tiimi-tyyppiseen reality-sarjaan me otettais toisemme omaan tiimiin messiin. ja lääkäri siis sano että tohon budjetti-elämisohjelmaan mä olisin hyvä pari. lol. ok, osaan mä kyllä vetää vyön aika kireälle tarvittaessa... asia ehkä vaan korostuu turkissa jossa usein ollaan veloissa ja silti eletään kuin viimestä päivää huolettomina, siis ihan normaalit ihmiset... toinen sarja johon lääkäri mut ottais olis apprentice :D sano että iso pomo haluis mut toiselle puolen pöytää ihan välittömästi. mä taas sanoin että ottaisin lääkärin mukaan the amazing raceen (tietty) ja sit survivoriin. jossa en tosin itse pärjäis kovin montaa minuuttia...

sit toinen musta hauska sarja oli sellanen jossa on uusi auto, jonka voittaa se kilpailija joka pitää kätensä siinä kiinni pisimpään. ajastetut vessatauot on, mutta ei mitään omavalintaisia taukoja, ja pitää seistä, eli ei siis voi juuri nukkua. alkaa olee muutaman päivän päästä aika sekaisin ne tyypit. kuulosti hauskalta.

turkissa on myös sarjoja joissa piilokameralla kuvataan ja paljastetaan mm. feikki-imaameja (jotka väittää omaavansa parantavia voimia tai muuta asiaankuulumatonta) ja feikki-lääkäreitä. mun taitaa olla nyt paras opetella turkkia jotta voin alkaa seuraa näit sarjoja.

No comments: