February 22, 2012

tätä tänään. huomenna about samaa.

no mitä se arki on? sitä että tulee kotiin 18:30, tilaa netistä ruokaa, sit kun ruoka tulee 19:15 niin kantaa ruuan sänkyyn ja herättelee miehen syömään sitä. kun ruoka on syöty niin mies pitäs vielä saada suhkuun, jonka jälkeen voi ehtiä vaihtaa pari sanaa, ja sen jälkeen se pitäs taas  peitellä takas nukkumaan klo 20:30 viimeistään...   välissä ehtii lataa pyykkikoneen ja myöhemmin sen voi tyhjentää. sit loppuilta telkkua tai muita huvituksia. yksin.

huvituksiin tänään kuului 2 Kiva-lainaa (vanhoja oli maksettu takaisin, eli kiertoon vaan).  sitten julkkis republikaani-listan läpikäymistä ja dissaus-listan kokoamista. Rammsteinin Herzeleid-albumin muistelua...   uusimman Apprentice-sarjan eka jakso (jee!). vähän eBay:n kenkävalikoiman kuolaamista. sitten lopulta jo CSI Miami vaikka siitä en oo ikinä tykännny. mut yritetää nyt kuitenki, kaikki muu on loppuun katottu. mut on tää kyl aika huono. maanantaina meillä oli libanonilainen Couchsurfing-vieras joten jätin hänen profiiliinsa kommentin. luin uutiset. pari minuuttia taisin chättiä Artun kaa.

11:38 on paras alkaa munkin valmistautuu nukkumaanmenoon, herätys on 8.15 sharp ja nukahtamisvaikeudet hidastaa prosessia.
No comments: