April 08, 2012

menoa

en ole kauheasti seurannut metrokeskustelua, mutta jotain luin espoosta ja automatisoidusta metrosta. vuoroväli ja sekunnit on kuitenkin pyörineet silmissä kun olen lukenut Soininvaaran blogeja. vaikuttaa siltä että olis kova tarve saada vuoroväli johonkin vähintään 10 sekunttiin, 120sek on ilmeisen mahdoton. mitä helvettiä? tokiossako siellä ollaan?? niitä metrovaunuja ei saa täytettyä vaikka vuoroväli olis ruuhka-aikana 10 minuuttia. ei sillä että vaunujen tarvis täysiä olla, mukavuusvaateetkin pitää ottaa huomioon (10min on pitkä aika), mutta jotain rajaa. montako miljardia halutaan maksaa siitä että metro tulee 90sek eikä 120 sek välein?? ihan hyvin 4min vuoroväli riittää, ei se ole mitenkään ihan EPÄINHIMILLINEN aika odottaa metroa joka vie koti-asemalle kuitenkin jossain 15 minuutissa varmaan keskimäärin. mutta ihminen on tietty onneton jos työmatka on pidempi kuin 10min helsingissä, nyyh.

lauantai-päivän ratoksi yritän tahranpoistoaineella puhdistaa lääkärin valkoisten takkien kauluksia jotka kellastuu pahasti ja nopeesti. ihan oma-aloitteisesti, mua ahdistaa se kellerrys. mutta sairaalan vieressä on kuulemma joku pesula, ehkä tän homman vois kohta ulkoistaa sinne.

nuhakohtaus alkaa pahasti vaikuttaa 'nuhalta', ja jos siihen liittää nää lievät kurkkuvaivat niin en tiedä miksikä sitä sitten kutsutaan. mutta siis allergiseen nuhaan ei yleensä liity tällänen pään sisällä oleva hassu fiilis, postionteloissa.

hmm, tumma meikki saa mut näyttää vanhemmalta. ainii, niinhän se tekee kaikille. mielenkiintoista.

ajattelin kehitellä jotain menoa tälle illalle. kukkamekko ja pinkit korut siivittää ajatusta hyvin.

No comments: