December 16, 2012

yritys organisoitua

tajusin että nyt on se aika vuodesta kun monet jenkkisarjat loppuu ja koko joulu ja uus vuos ei tuu sit mitää katottavaa, pitää odottaa et tammikuussa alkaa uudet sarjat.

Sennin pikkujouluissa eilen oli hyvä meno, syötävää ja juotavaa riitti ja me lähdettiin kotia päin vasta neljän pintaan. en juonut mitenkään ihan liikaa mutta tänään kyllä on pieni henkinen krapula, paremman kuvauksen puutteessa. eli lievä ahdistus ja onneton fiilis vaikka järki sanoo ettei mitään syytä. yritän parantaa fiilistä kynttilöillä ja asennemuutoksella. "kaikki on hyvin jenni, tämä on mukava sunnuntai ja asiat on ihan hyvin".

onneks ei tarvi stressaantua ma-aamuisesta töihinmenosta enää. vaikka aikainen herätys mulla on, ja töitä, molempia. jatkan mobiiliappsin parissa, tämä vaihe 2 on verkkosivun suunnittelu ja sisältö sinne myös. aikaa viikko tai puoltoista. myös vanhalle työpaikalle teen töitä ma-to klo 10-19, tarkistan verkkokyselyitä. ja ehkä hoidan jotain suomalaisia asiakkaita, ei olla vielä sovittu.

pitäs skannaa sopimuspapereita kirjankansidiiliä varten eikä meillä ole skanneria, ja kameran kaa läträäminen on hankalaa. mutta mitäpä sitä ei ihminen rahasta tekis!

meillä on "sohvavieraita" taas vaihteeksi. marokosta. ja toivat tuomisia sieltä, syötävää ja paitaa ym. huh. etelämaalaisten ystävällisyyttä.

tauluprojekti on valmistunut.



No comments: