January 21, 2013

joko taas uus viikko


Karoliina kirjoittaa hyvin kahdesta samana päivänä samassa lehdessä julkaistusta auto-onnettomuusuutisesta, joihin on erilaisia kommentteja. mut hei onneks suomessa ei oo rasismia!

nyt on lämpötilat ollu taas välillä 6-13C (alin/ylin). toivon että pysyykin tässä lopun talven. tsekkasin vaan Barcelonan keskilämpötilat huhtikuussa, ylimmillään 13-17C... ai et tätä samaa ku täällä NYT? no joo.  olen silti tyytyväinen että menen. ja sit päätin sieltä lennähtää Wieniin, hintaero jos tulis suoraan takas on tosi minimaalinen, muutaman kymmenen euron luokkaa. sen sijaan jos menis Barcasta Wieniin junalla, mitä kiinnostuneena harkitsin, kävis kalliiksi. juna oli reippaasti kalliimpi. ilmasto siis lämmetköön.

viikonloppu meni vähän sumussa vaikkei mitenkään huonosti. lauantaina menin Gürkanin luo käymään. se asuu myös aasian puolella, Atasehirin lähellä, linnuntietä 9,5km. no otin bussin jonka Gürkan neuvoi ja liikennettä kun oli niin pelkkä bussimatka kesti sen 1h 35min. siinähän olis ajanut helsingistä heinolaan! nopeastihan se aika menee kaupunkimaisemia katsellessa mutta aika älytöntä silti. siellä meillä oli sit kuitenkin hyvät illalliskestit ja aamulla lääkäri kävi mut hakemassa kun tuli töistä, ei tarvinut busseilla takasin.

ja sunnuntai-iltana Oytun ja Hanna tulivat illastamaan meidän seuraks aasiaan. oli ihan mukava ilta. noin muuten en saanutkaan oikeen mitään aikaiseksi, siksi tuntuikin sumuiselta.

No comments: