March 08, 2013

paranee vanhetessaan


Riku Korhonen kirjoitti älyttömän ...huonon...siis vaan älyttömän älyttömän jutun "Suomessa voi ostaa itselleen ihmisen". en tiedä edes mistä aloittais. autovarkauden ja tappamisen vertaaminen ihmiskaupan uhrilta ostamiseen...ei vaan yhtään toiminu. montakohan ihmiskaupan uhria suomessakin on? 10? 100? no jokainen on tietty liikaa. mutta prostituoituja on varmaan useampi tuhat kevyesti. kaikilta pitää kieltää TYÖ koska "ihmiskauppa". eikun se ei lopukaan siihen. Korhonen on tavannut joskus prostituoidun joka antoi ymmärtää pitävänsä työstään ja tekevänsä sitä vapaaehtoisesti, mutta silti hänestä piti vääntää uhri. siis lyhyesti, Korhonen tapasi tyytyväisen maksullisen naisen ja päätti että tämä pitää kieltää!

jopa turkissa on prostituutio laillista. tulipa vaan mieleen. mutta kuinka kauan, koska Erdogan. juttu Hesarissa "Turkin pääministeri tekee itsestään yksinvaltiasta" - joku on samaa mieltä kuin minä.

tapasin tänään Elinin ja sen vauvan, kuukauden vanha. olin unhtanu kuin pieniä ne on. huh. onneksi iisi vauva, ei huutanut.

vastapäisen säkkituolikaupan setä sanoi eilen että haluaa lahjoittaa minulle yhden tuolin naistenpäivän kunniaksi. hämmennyin ja sanoin että tulen huomenna. siellä on kans sellasia isoja tyynyjä joita voi laittaa lattialle. ehkä se vois olla hyvä. meillä on jo yks (lääkärin) iso ja ruma SININEN säkkituoli.

tänää googletan viinejä ja juustojuttuja. huomenna järjestän pienen viini & juusto-illan tai maistelun. ulkomaiset viinit ja juustot vaan on tosi kalliita täällä, paljon kalliimpia kuin suomessa. toki turkkilaiset valmistaa molempia mutta niistä tiedän vielä vähemmän ja tietoakaan ei ole niin helposti saatvilla. ja mulla vaan on preferenssi yleensä länsimaisiin asioihin joihin luotan. jos sanotaan että brie & merlot skulaa niin prkl, niin se varmasti on. tuskin itse tulen huomaamaan mitään eroja kuitenkaan, eli en okeen tiedä miksi säädän tällästä. kai se on tää ikä! ens tiistaina 33...:)

No comments: