May 01, 2013

vappua seuraamassa

turkissakin juhlitaan vappua. keskusta, jossa yleensä mellakoidaan tänä kyseisenä päivänä, on mahdollisimman eristetty. aasian metrokin jäi Acibademin pysäkille ja lääkärillä oli hienoisia vaikeuksia päästi kotiin yövuorostaan, tuli aika paljon kävelyä, kun julkinen liikenne on poikki. vanhan kaupungin nostosillat on pystyssä jotta ei pääsis autolla keskustaan, lautat ei kulje ja luinpa että internetissäkin olisi muka jotain hidasteita jottei kuvat/videot leviäisi. olen todistanut että jotain ongelmia kuvien ja videoiden lataamisessa on ihmisillä mutta en pysty sanomaan mistä johtuu, eli onko salaliittoteoria vai kuinka. turkissa kyllä näkee aika paljon salaliittoteoriaa ja sellaista ajatusmaailmaa, mikä on ymmärrettävää-  niin paljon on tässä maassa salailtu ja salaisuuksia paljasteltu että ihmisten luottamus armeijaan tai valtioon on aika usein heikko.

katsoin äsken jotain livestreamiä jossa näytti että kolmas maailmansota olis syttyny, sellanen meteli, kaaos ja kaasunaamarien yliedustus. todella ymmärrän miksi poliisi"rekat" on täällä silleen mellakkavarusteltuja, ne otti sen verran hittiä. tää koko show sitten, ja sen syyt ja taustat sitten...  nojoo. mutta musta julkisen liikenteen pysäyttäminen siksi ettei joku (aika pieni osa porukasta) pääsis mellakoimaan keskustaan, on väärin.

Hürriyet uutisoi "Istanbulin sulusta"
Hürriyetin artikkeli meneillään olevasta mellakoinnista

no mutta mä jatkan normisettiä täällä lintukodossani aasian puolella. olen luvannut kokata taas illalla eli kaupassa tarvis käydä...

Sennillä oli eilen vappubileet, niissähän hurahti ilta nopeaan. se vähän painaa edelleen eli väsy on.No comments: