August 21, 2013

puututaan asiaan

HS:n etusivulla oli (muutama päivä sitten) tämä Erdoganin vetoomus... olin että lollers. a) kato peiliin, ja b) puutu ite


Hera on nyt kiinni kun se yläkerran keittiö paloi (öljykattila syttyi tuleen). iltapäivän soodahetki keskeytyi ikävästi kun paloauto alko sataa vettä rakennuksen päälle. se muuten tuli about 5-7minuutissa, aika nopea. paikka tyhjeni ja lopulta minäkin evakuoin itseni, mutta sooda jäi tietysti maksamatta. nyt siellä on sitten baarit kiinni jonkin aikaa. huono fiilis, ihan siksikin kun tunnen sen omistajan joka on tosi mukava nainen.


huomenna pidän englannin tuntia yhdelle hauskalle iranilaiselle naiselle. se oli ollut kävelyllä koiran kanssa ja pysähtynyt kadulla jazz kahvilan eteen jossa Volkan oli istumassa ja kysynyt sen porukalta siinä että tietäiskö ne ketään...  sillä on sellanen koe muutaman viikon päästä, on muuttamassa britteihin. paree saada se siitä läpi!

kuulin että ainakin yhdessä yksityisessä sairaalassa täällä ei enää saa ehkäisyä (siis kierukkaa tms) jos ei ole jo kolmea lasta. ihan niinkuin pääministeri toivoi...  mietin että jatkuuko tämä trendi nyt sit, tuntuu uskomattomalta mutta on sitä hullumpiakin juttuja nähty, nykyinen hallitushan on aika tehokas luomaan uusia lakeja silloin kun motiivia on. tai ehkä joku sopiva painostus vaan riittää...  mut ei pitäs maalata piruja seinille?


olen tässä muutaman päivän aikan jutellu useemman sinkkunaisen kanssa. kaikki ulkkiksia, jenkeistä ja skandinaviasta. kauhutarinat turkkilaisten miesten kaa deittailuista on kyllä...kauhutarinoita tosiaan...  miehiä jotka pyytää illallisen jälkeen ihan viattomasti vastamaksuksi sänkyä, koska "niinhän se ulkkisten kanssa toimii", valehtelee, draamailee, miehiä jotka ei naisen nautinnosta ole kuullukaan ja joita ei kiinnosta... järkkysettiä. itellä ja ihan parilla kaverilla on käyny aika säkä kyllä. kun ei niistä tosiaan päällepäin edes tiedä, on käyty kouluja jenkeissä ja hyvä perhe (täälläpäin sillä on väliä) ja supliikkia ja sitten ne muuttuu sekunnissa mustasukkaisiksi hulluiksi vaikka olis vaan kahvilla käyny... ei oo helppoa.No comments: