August 21, 2013

paluu menneisyyteen, aina yhtä järkkyä

mikään (tai melkee) ei ärsytä niin paljoa kuin se et huomaa nukkumaan mennessä että on unohtanu ottaa oksetusta, pyörrytystä jne aiheuttavat antibiootit - jos ne siis olis muistanu ottaa ruuan kaa ni ei olis mitää ongelmia. argh. napit naamaan ja kärsimään, sit ei uni tuu ainakaan? vai yks nappi lisää (uni-) niin voin kärsiä sit vaan painajaisissani? 


etin jotain hakusanalla blogistani ja päädyin johonkin vuoden 2008 postauksiin joissa kirosanat vilisee. raikkaita juttuja mutta yllätyin tyylistäni - ja siis muistan näin käyneen ennenkin mutta sitten muistikuva aina vähän haihtuu ja kun päädyn taas lukemaan vuoden päästä jotain vanhaa niin silmät leviää. mietin että mikä muuttaakin ihmistä niin paljon, tai sen viestintää, ei se nyt vanhuus yksinään oo??? nettimaailman muutos varmaan vaikuttaa osaltaan...  mutta jotenkin avoimemmin ja rennommin mä vaan ennen tilitin...:(

mä haluun pitää taas kotibileet kohta. ehkä joku 15 ihmistä... ei mitään isoa siis... turkki- ja ulkkiskokoonpano kuitenkin, ja mielellään turkkilaisia ok-sinkkumiehiä mut ne on just yhtä harvinaisia kuin hiv-lääke... lähes toivotonta siis.

sitä en tajua - joku kulttuurijuttu? - kun jotkut AirBnb vieraat jättää vierashuoneensa oven auki (raollee) öisin. no en mä sinne mee mut jotenki ehkä jopa häiritsee? suomalainen on niin tarkka yksityisyydestään ettei halua muidenkaan relaavan... 

Heini rakkaasta kotikaupungistani Heinolasta oli tuossa yhteydessä meiksiin, hauska ylläri. siitä ehkä myöhemmin lisää. mutta en oo Heiniä nähnyt sitten varmaan vuoden 2000 tms. olimme ylä-asteella ja etenkin lukioiässä gootteja. ja muistan että mentiin väärillä henkkareilla siihen luolamaiseen gootti/rock-baariin joka oli Kampissa sen Alkon rakennuksen päädyssä. en silloin juonut alkoholia mutta viihdyin kuitenkin baarissa sen kerran kun oli mukavaa seuraa ja sopiva paikka. olin muuttanu Helsinkiin 96 ja Heini tuli joitain kertoja käymään sen vuosikymmenen lopulla siis.


No comments: