April 14, 2014

mitäs sitä lukis


"hauska" uutinen; Turkkilainen poikaystävä takakontissa rajan yli. onneks ei päässyt, selkeesti viisumia ei ole annettu ja toivottavasti ei nyt annetakaan.

jotain on tapahtunut (ikä?) kun yhtäkkiä keksin että voisin lukea suomalaisia naistenlehtiä, vähän fiilistellä suomea ja...naistenlehtiä. englanninkielisiä en ole lukenut varmaan 10 vuoteen. Oton vaimolta pyysin että lähettäis Oton mukana naistenlehtiä jos nurkista löytyy jotain. sain 4!  mietin sitten että onko niissä mitään eroa ja mikä niistä olis mulle ylipäätään sopivin, joten laitoin lehdet vierekkäin ja otin kuvan ja ympyröin mielenkiintoset otsikot kannesta. yhden numeron perusteella ei tosin pitäis ehkä mitään kovin perusteellisia päätelmiä tehdä (ja voihan itse jutut olla hyviä tai huonoja?), mutta Gloria tuntui nyt voittavan tän kisan. googletin Glorian ja wikipedia sanoo että se on " luksukseen suuntautunut naistelehti". ohhoh. luksus ei kuulosta multa. ja kun katson kantta niin en ole ihan varma että ymmärränkö tuota väitettä. paitsi hinta. mutta ehkä se luksus sitten heijastuu jutuissa? kallista muotia jne?
näitä yksittäisiä kansia vertaillen annoin Glorialle pari erillistä plussaa:
+ei yhtään ruokaotsikkoa
+ulkomaisia nimiä/haastatteluita (ilmeisesti)
+matkailuaiheinen juttu

julkkisten haastattelut yleensä kiinnostaa nolla ellei oo joku johon mä oon päättäny perehtyä just sill hetkellä, etenkään suomalaiset kun en tunnista niistä moniakaan. mutta muutenkin, pitää olla joku kohtuullinen sosiaalipornoaspekti. mutta jos mä nyt siis luen ton Veitolan jutun ja mietin sit taas mitä mieltä olen haastatteluista.

meikkijutut on ihan kiinnostavia silleen et pysyy kärryillä mitä tapahtuu sillä alalla. muoti ei kyllä kiinnosta mutta ainahan jotain kuvia selaa ja saa kuin saakin sit jotain ideoita tai ajatuksia. niitä tarvii ollakseen hyvä kuluttaja?

mitä muuta tilasin suomesta Oton mukana?
-purkki creme fraichea ja dippimix
-siideriä
-pussikeittoja
-ruispaloja
-lenkkimakkaraa

normisettiä

No comments: