May 05, 2014

mitkä kengät jos päivälämpötila 10-14 astetta?


lauantaina oli Elisan & O:n läksiäiset. ovat suomeen muuttamassa. mielenkiinnolla seuraamme miten sinne asettuvat ja kuinka kaikki sujuu, kun itsellekin luultavasti joku päivä sama muutto edessä. mutta lauantaina London pubissa, ei siellä mun mielestä hirveän myöheen mennyt, ehkä vähän yli puolen yön, ja kotiin hiivittiin lääkärin kanssa kahdestaan sieltä. mutta jostain syystä heräsin eilen siihen että mun mekosta puuttui 6 nappia. ja ne ei olleet tietääkseni mitenkään irtoamispisteessä. nappeja löyty sitten lattialta ja sängystä. wtf? mietin vielä että haluan kys. mekon mukaani suomeen joten tänään piti kiirehtiä ompelijalle. mustaa lankaa ja jopa neulakin mulla olisi että kykenisin siihen mutta mutta...kun palvelu on edullista niin sitä on laiskan hmisen vaikea vastustaa. ompelimon täti ompeli napit kiinni odottaessa eikä halunnut työstä edes rahaa. vakkariasiakkaan etuja? pakko mun oli sitten hakea viereisestä kahvilasta hänelle turkkilainen tee ja suklaalevy kuitenkin kiitokseksi. mutta tuskailen nyt pakkaamisen kanssa kuitenkin edelleen, tuleeko tämä onneton mekko edes mukaan? sillä on taipumus rypistyäkin.

suomessa odottaa nyt tosiaan sitten työhommatkin, otan läppärin mukaan jotta voin toimistolla tehdä hommia. vähän erikoinen kombo, suomen reissu + töitä. ja aikataulu alkaa olee jo nyt aika nihkeä, paljon olen sopinut tapaamisia. ja kalliiksi tulee... mietin jo etukäteen et jos tällä kertaa takaisin tullessa hki-vantaan kentällä tarjoavat seuraavaa lentoa (seur päivänä) ja maksavat tästä 200e niin otan tarjouksen. mut tän jälkeen olis loma paikallaan.

sit mulla alkaa jo mielessä siintää kreikka. sinnehän meidän pitäs olla menossa kesäkuussa. pitää vähän tutkia vaihtoehtoja ja orientoitua. myös lääkärin australian "vaihto" tuntuu etenevän. mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma, mutta nyt kerätään jo papereita kasaan ja suunniteltu ajankohta on joulukuun loppu tai siitä eteenpäin. katsoin meille lentoja ja annoin sopivat päivämäärät kun osastolääkäri oli niitä pyytänyt. uudeksi vuodeksi Melbourneen?

suomen possuttelulista:
kinkkuvoileipää
Aino-jäätelöä
dallaspulla
karjalanpiirakkaa
kanapasta-mikroateria
maksalaatikko-mikroateria
mikropizza
snägäri-purilainen
tortilla-sipsit guacamole tai salsa-kastikkeella


myös lihapullat ja kylmäsavustettu lohi ruisleivällä kelpaisi...


No comments: