July 07, 2014

kiskalla ei oo ollu sinistä Monsteria moneen päivään...:(

kotiinpaluun jälkeen oon ollu vähän pihalla.

luin reissussa Thinking, Fast and Slow -kirjaa, enkä vieläkään ole päässyt loppuun. mutta se toimii pienissä osissa aika hyvin. kirjoittaja on ehkä hieman itseensä tyytyväinen mutta rationaalinen lukumateriaali piristää silti.

NYTin juttu Bieberistä oli tosi...tyhjä. että 'Justin Bieber on globaali Matti Nykänen'. ja puolet jutusta sitä paitsi kertoo Miley Cyrusista, eikä siinäkään ole kauheasti sisältöä...  nyt on kaivettu aika turhasta tarinaa....  vähän ylinopeutta, alkoholia, pilveä & xanaxia...    mikä ei ole ollenkaan hyvä yhdistelmä mutta ei tällä nyt viellä mihinkään nykäs-lukemiin päästä.

päädyin katsomaan kehonrakennusdokkaria Generation Iron. onhan sekin harrastus - ruma sellainen, mutta kauneus on ilmeisesti katsojan silmässä... huh huh.

eilen ja tänään vietettiin ystävän läksiäisiä, eilen baarin kautta ja tänään aamiaisella, isommalla porukalla. oli hyvä meno.

nyt voin lukea grönlanninvalaista, asioista joista Ayn Rand oli väärässä, ja Centralian kaupungista Pennsylvaniassa (Centralian alla palaa hiilikaivos tai jotain). 


No comments: