December 16, 2014

mikä kaivelee ketäkin


nyt puhutaan tietysti siitä, pitäisikö pappien vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja ja kuinka monet papit sitä puoltaa tai vastustaa. mä en ole ikinä tätä keskustelua ymmärtänyt. eikö siinä niiden pyhässä kirjassa sanota että se homous on tosi väärin? jos sääntöjä muutellaan trendien mukaan ni se vie uskottavuutta vielä paljon enemmän kuin se muutamien harmi ettei pääse kirkossa naimisiin. jos haluaa kirkossa naimisiin niin kantsis vaihtaa uskontoa. vähän ku minä haluisin pihviä vegeravintolassa. cant have ur cake and eat it. mutta ehkä se suomen luterilainen kirkko on jo niin epätoivoinen ja polvillaan että tekee mitä vaan...

ostin eilen kookosöljyä kasvokuorintaa varten (raaka sokeri+kookosöljy+sitruuna). viimeksi kun ostin niin se oli nestemäistä mikä sopi mun logiikalle. mut nyt oli todella hämmentävää että "öljy" oli kiinteää ja kuitenkin pullossa, johon ei mahdu edes lusikka. no siinähän lämmittelen sitä sit. hyvin se suli kun laittoi pöytäkynttilän viereen. facessa joku linkitti mulle listan kookosöljyn käyttömahdollisuuksista. testasin pariin saranaan ja kiillotusta kaipaaviin kengänkärkiin, hyvinhän se toimi. ilmeisesti tämä kiinteä on vielä yleisempi kuin nestemäinen joten mitä lie myrkkyä viimeksi ostin. no en kuitenkaan syö sitä, toimii vaan hyvin kosteuttavana ja sokeria sitovana ainesosana tuossa kuorinnassa. 

otin yhden pienen mutta jatkuvan sos. median/verkkomainonta duunin, tai se on n. puolen vuoden rupeama, päivä pari kuussa. en rakasta näitä SEO ja some-projekteja niin kovasti mutta "vanha tuttu" yritys ja silleen tuttu juttu...  joten no mikäs. nyt plänään sos. media nappuloita verkkosivulle, että mihin kulmaa ne laittais ja mitkä napit.

ja viime yönä tein uTestille yhden testauskierroksen mobiililla. no, harrastukset vie aikaa. et kai täs puuhaa on. mutta vapaa-aikaakin riittää vielä hyvin, eli asiat ei ole huonosti... paitsi turkissa noin yleensä. joka päivä uutisissa jotain mikä masentaa tai vituttaa. eihän ne mua koske, jornalistien jahtaaminen tai uskonnon pakkosyöttö esikoululaisille, mut jotenki se vaan...  kuitenki. vähän meinaa olla sellasta ilmassa että miettii et millon pääsis pois. ei silleen et huomenna tarvis mutta haluais kuitenki nähdä sen muuton jossain tunnelin päässä. nyt se on vaan aika kaukana (1.5-2v) ja siksikin teoreettinen... et semmosta kaivelua ilmassa.

No comments: