February 09, 2015

alustavia tuntoja

musta tuntuu että mä jotenkin kuivuin tossa reissussa... varmaan räkänenäkin vaikuttaa (menettäähän siinä nestettä??). lentokoneessa ajattelin että siellä on kuiva ilma ja siksi janottaa. mutta tänäänkin on ollut jano ja äsken vedin yhdellä huikalla konaisen lasin vettä...mikä on todella ennenkuulumatonta. mutta nuha helpotti vihdoin tänään eli ehkä päivän parin päästä näen millainen terve oloni on tässä ilmastossa.

tänään menin keskustaan, vaihdoin rahaa, hankin sim-kortin ja matkakortin sekä söin tietysti ekat sushit. euron heikko vaihtokurssi harmitti vaikka vertailin useita paikkoja löytääkseni edes siedettävän - australia on kyllä kallis joka käänteessä...  6000 euroa on suoraan käännettynä 8761 aud. eikä kukaan toki suoraan tota summaa vaihda, mutta silti vitutti että paras lopputulos oli 8470 aud. suurin osa exchange officeista tarjosi jotain 7800 aud pintaan...  pankit 8000-8150 aud. outoa kirjottaa noin hirveistä summista mutta toistettakoon nyt vielä että kallis maa!

nyt ekana iltana haluan mennä tutkii ympäristöä ja syömään johonki, sit Aldin kautta kotiin (ilmeisesti halvin ruokakauppaketju täällä). huomenna meinaan tehdä töitäkin, tänään oli lomaa. lääkäri ja kollegansa Melis oli tänään jo sairaalassa tutustumassa paikkoihin ja osastoonsa, tykkäsivät kovasti. onneksi ei ollut pitkä päivä koska kai tässä on yksi sun toinen vähän väsynyt matkustamisesta. tyypit pystyy kävelee sairaalaan, mikä oli yksi plussa tämän asunnon sijainnin puolesta.


No comments: