February 23, 2015

tämä viikko pilvenpiirtäjien keskellä

biitsipäivänä paistoi taivaalta jopa 37 astetta. lääkärin olotila oli hieman tuskainen auringossa :D minähän siedän paljon korkempia lämpötiloja hyvin.  mentiin kuitenkin istumaan puiden varjoon, nautittiin skumppaa Melisin kanssa ja otin meistä kuvia... ja sitten alkoikin sataa reippaasti. nopeat säätilan muutokset ovat ihan normaaleja täällä kuten meitä varoitettiin. sääappsista on iloa vain suuntaa antavasti ja vettä ei voi ikinä ennustaa. kun vettä alkoi tulla, menin itse rantapaviljonkiin pitämään sadetta ja lääkäri lähti Melisin kanssa uimaan. sinne 18-19 asteiseen veteen. hrrr. sanoivat että on lämpimämpää mutta muita uimareita ei juuri näkynyt kuin nämä turkkilaiset uskalikot. paljon vesiurheiluihmisiä kyllä härpäkkeineen.

rantailun jälkeen maistui tapakset lähiravintolassa. tämä reissu on mulle ainakin aikalailla kulinaristista huvittelua, mitä nyt välillä teen myös vähän töitä...  joka päivä jotain maistuvaa ja erilaista. toki sit kaikkeen tottuu, parit dim simit kun on syönyt niin ei tarvi taas hetkeen... mutta kyllä tässä riittää vähäks aikaa kuolattavaa. ja kyllä mulle sushi edelleen maistuu.

jaa jaa, mä ihmettelen täällä maanantai-iltapäivää kun amerikkalaiset jakaa oscareita meren takana. aamulla oli ystäväporukkani kesken whatsappissa 'hassu' tilanne. minä siis vasta heränneenä sängystä naputtelin, Hanna Istanbulissa osallistui samalla keskusteluun siinä ennen nukkumaanmenoaan, ja Carilyn jostain päin amerikkoja eli sunnuntai-tunnelmissa vielä. mutta hyvin se tuo internetti vaan toimii ja yhdistää...No comments: