May 07, 2015

hullu ukkonen levähti päälle illaks

nyt on oikeesti alkanut kesä. viime viikko oli kevättä (15-20c). nyt, aurinko ja 25c muistuttaa mua siitä mikä on turkissa hyvää. mieliala muutenki kohenee valoisassa. ei sillä että olisin ollut allapäin mutta saan kyllä energiaa auringosta. silti vähän vaikea työntää mielestä pois nyt ensi vuoden muuttosuunnitelmia. vaikka niin olen vannottanut itselleni että pitäs olla "carpe dem" meiningillä kaikesta huolimatta, mutta se ihmisen psykologia on jännä juttu. yritän siis taiteilla jotenkin näiden tunteiden välissä; turkista nauttimisen ja tulevaisuudesta haikaulun. aamulla kun heräsin ja keittiössä oli taas vesilammikko totesin kyllä itselleni vaan että "vielä vuosi...". siellä nyt ui räsymatot kaiken putkistopaskan kanssa. olkoot. mulla on töitä.

en ihan osaa määritellä miksi, mutta viimeset pari viikkoa on ollu parisuhteellisestikin ekstra hyviä. voisi osittain johtua siitä että lääkärillä on nyt tosiaan snadisti enempi vapaata kuin ennen? ja eikai siihen syytä tarvii, joskus on ylä- ja joskus alamäkiä...  no ehkä toi parisuhderealityjen kattominen voisi kans vaikuttaa, kun niitä (joitain) kauhistelee niin osaa arvostaa mitä itseltä löytyy...


kissatki on alkanu nauttii hyvistä ilmoista oikeen kunnolla. tässä sarjakuvakaupan kisu.
mistä puheen ollen aloin ekaa kertaa ever katsomaan Maajussille morsian -sarjaa. sehän onkin...  katoin saman tien muutaman jakson putkeen, sen verran koukkuun jäin häkellyksestä. se etten ole ollut suomessa pitkään aikaan ja ujot, punastelevat ihmiset tv-ruudussa on jotain vierasta, niin en siellä asuessakaan hengannut ohjelmassa esiintyvien tyyppisten ihmisten kanssa. mikä se tyyppi sitten onkaan, eihän ne kaikki asu maalla, ja maallakin on ainakin teoriassa erilaisia ihmisiä. mutta voin käsi sydämellä sanoa että puhetyyli, murteet ja jopa se mistä puhutaan vaikuttaa jotenkin tosi vierailta. pari jotenkin samaistuttavan oloista (tai mitä mä koen "normaaliksi") tyyppiä siinä on mutta useimmat puolisoehdokkaat, etenkin miehet, on silleen että... huh huh. joo on se hyvä että makuja on monia. mutta hyvän olosia tyyppejä noin yleisesti, suomalainen rehellisyys on myös miellyttävää vaihtelua jenkki-hälähälään verrattuna.

viime sunnuntain wine & cheese istujaiset (ulkomaalaisten naisten ryhmän adminien kesken).
tänää kävin töiden jälkee kahvilla kaverin kaa joka on käyny terapiassa ja lamppu on siellä syttynyt - ja meillä on sen verran yhteistä että tajusin kokemuksen hyvin, että millaiset asiat voi johtaa millaiseen käytökseen, ja nyt on mullakin vähän miettimistä tässä omassa menossa. niin kai se on et kaikilla on omat "traumansa" tai juttunsa mitä pitää työstää. mutta tällaiset ahaa-elämykset on isoja askelia. 


uudet kesäsandaalit.

lämmin päivä ja sit alkokin tulee taivaan täydeltä. kuva ei hullua tuulta tai jatkuvaa jyrinää toki tallenna mutta olkoon.

jääkiekon MM:t on lähteny vähän vaihtelevasti käyntiin. en tiedä uskaltaako sitä nyt oikeen seuraa.

No comments: