May 31, 2015

saaripiknik

just kun pääsin arjen syrjään taas, niin suomi tuli vuorostaan tänne. Arttu siis tuli tänne täksi viikoksi. Carilyn kans palasi alkuviikosta parin kuukauden ulkomaanreissulta, ja näin sitä perjantaina. muuten viikko meni melkeen koti-iltojen merkeissä, mitä nyt torstaina mentiin  Nisantasiin (hienostoalue) illalliselle, Arttu ei oo ollu siellä ennen, ja siitä Besiktasiin katselemaan sen alueen yöelämää. kutsuimme lääkärin kaverin Oytunin mukaan, sekin IT-alalla, juteltavaa oli sitten sen tiimoilta.

Besiktasin yöelämää.

vietiin Canonin viralliseen huoltoon tuo mun ja Artun yhteinen 5D, joka oli nyt pölyttynyt täällä turkissa sen 5 vuotta. mä tossa pari kuukautta sitten tein kaverille palveluksen ja otin siitä kuvia, kuvauksen päätteeksi sisällä oleva peili tippui...  pieni juttuhan se on korjaa mutta kuitenkin. nyt sitten Artulla voisi olla tuollaiselle kameralla tarvetta joten ehkä sen vuoro ottaa se haltuun. mutta fiksattiin se peili täällä ensin, ja puhdistettiin samalla vähän pölyyntynet linssi jne.  positiivinen kokemus oli siksi että vaikka toimisto oli just ...aika kohtuu epäilyttävän näkönen (80-lukulainen huonekaluliikkeen takahuone tuli mieleen), niin siellä palvelu oli asiallista, sitä sai ENGLANNIKSI (olin jo mielessäni valmistautunut käymään keskustelut turkiksi tietty) ja muutenkin homma meni sujuvasti. peilin takaisinliimaus ei maksanut mitään, se on kai sellainen hardware-vika, ja linssin putsaus (irrottivat ekan linssin ja siivosivat edestä ja takaa) oli kohtuullinen 70TL/25e.kahdessa päivässä onnistui ja menin kaiken kaikkiaan hyvin.

lauantaina olis haluttu mennä Belgradin metsän euroopan puolelle, mutta liikenteen pullonkaula sillalla näytti aika hurjalta, jolloin yhdensuuntainen matka olisi ollut ainakin 1.5h, joten lähdimmekin prinssisaarille piknikille. 15m kävely Kinaliadan satamasta ja olimme keskellä metsää, edessä meri ja hiljaista kuin suomessa konsanaan. kyllä kelpasi vähän lepuuttaa.


kuvaan ei nyt mahtunut kuin lääkäri ja mun jalat, mutta oli se Arttukin paikan päällä. 
 katse Kinaliadalta Istanbuliin päin (joka taivaanrannassa). 

No comments: