October 13, 2015

täälläkin syksy näköjää

kuten 'asiantuntijatkin' ovat kirjoittaneet pitkin nettiä, Spotifyn 'Discover Weekly' ominaisuus on kova juttu, se suosittelee fiksusti. toimii yhtä hyvin tai paremmin kuin Amazonin kirjasuositukset.

tänä aamupäivänä tosin kuuntelen 'hissijazzia' spotifystä ja jostain syystä olen ihan tyytyväinen siihenkin. tätä se ikä teettää?

jotain jostain kertoo myös se, että nykyään olen ihan vainoharhainen lukkojen kanssa. ulko-ovessahan on aina salpa kiinni kun ollaan kotona. se on vanha juttu. nyt siihen pitää laittaa myös yöksi avain eli sisältä päin lukkoon. partsin ovet laitettiin lukkoon jo yli vuosi sitten, me ollaan kuiteskin ekassa (suomalaisittain tokassa) kerroksessa!! sit mielellään lääkärin työhuoneen ja vierashuoneen sisäovet pitää kans laittaa lukkoon, yöksi ja jos matkustetaan tai ollaan muuten pitkään poissa. kaikki lukothan on ilmeisesti täällä kovin heppoisia murtaa, joten niitä ei voi olla liikaa. mutta myönnän että tää alkaa menee aika säädöksi. kysyn vaan itseltäni et helpottaako tää kun muuttaa muualle, vai oonko mä vaan jotenki henkisesti vammautunut? mietin siis lähinnä että onko tämäKIN ikäongelma...  vaikka tiedän että mun paniikkia pahentaa kaikki ryöstöjutut mitä ulkkiksilta kuulen, puhelimet lähteneet yöpöytää myöten kun on nukkunut jne. joku oli herännyt kun makuuhuonessa vieras mies (ikkunasta tullut). ja toki sit jos ei olla kotona ollenkaan niin passi on viety murron yhteydessä. se olis tosi nihkeä menettää. onneksi mun mies sentään hyväksyy nää kaikki säädöt ja suostuu näihin lukitusjärjestelyihin...

niinistö on täällä vierailemassa turkkilaisen kollegansa luona. asialistalla on syyrian pakolaiset, tietty. onnea vaan siihen keskusteluun.

No comments: