June 07, 2016

nyt vähän liikaa näit juttuja taas

anoppi tuli vierailulle sitten, mikä on ok, lähtenee huomenissa. mutta mun pitäis tehdä töitä kotosalla kun hän intoilee keittöissä ruoanlaittoa, ja kun lääkäri tulee illalla kotia niin kaipaa yleensä omaa aikaa tai vähän lepoa ainakin, kun minä haluaisin jo vaihtaa "vahtivuoroa" (ei ole kohteliasta jättää sitä itekseen kovin pitkäksi aikaa?). sitten alkoi kunnon tulvashow keittiössä eilen illalla pitkästä aikaa. normaalisti antaisin asian olla mutta vesi alkoi lähenemään ovensuun stopperin korkeutta (puoltoista+ senttiä) ja anoppi oli ihan tohkeissaan joten sitten piti vettä lappaa sankoihin ja sankoja tyhjennellä. ja kukaan yläkerran naapureista ei tunnustanut valuttavansa vettä sillä hetkellä. välillä veden tulo loppui ja sitten taas jatkui. anopilla oli niin oma näkemys siitä miten asiaa pitää hoitaa ja lääkäri yritti pyöriä sen pillin mukaan joten minä vetäydyin nukkumaan klo 22. ajattelin että antaa niiden taistella keskenään, ei siinä nyt maailmanloppu ollut kyseessä kuitenkaan. aamulla lääkäri lähti töihin, anoppi markkinoille ja minä toivoin tekeväni töitä mutta olivat sitten illalla soittaneet vakuutusyhtiön sedän ja vuokraisännän että tulisvat paikalle nyt aamulla. ihan hyvä idea siis mutta vuokraisäntä lähetti sijastaan jonkun naapurin ja täällä on koko aamupäivän nyt lappanut porukkaa keittiössä vänkäämässä asioista. vähän vaikea saada töitä tehtyä! lisäksi mulla on stressi meidän (tai lääkärin) uudesta family permit hakemuksesta, halusin laittaa sen menee ennen brexit-äänestystä mutta tarvin passistani kopion konsulaatista, joka onkin nyt kesälomalla. ja itse hakemuksen täyttöön menee pari tuntia - uskomatonta mutta totta. pari muutakin projektia on tässä lisäksi joten hermoja kiristää. vakuutusyhtiön putkimies juoksee partsilla tupakalla ja ovikello soi kun tyypti menee edes taas, pitää hakea autolta väineitä putkien avaamiseksi ym. ja aina pitää kaikille selittää juurta jaksain samat asiat, että EI ole meidän vettä, turha testailla keittön hanan juoksuttamista, ja EI, ongelmallisen lattiakaivon tukkiminen ei ole "kätsy ratkaisu" koska se vesi tulee ennenpitkää meidän tiskialtaasta ylös sitten... 

internetkin takkuilee harva se päivä ja operaattori ei myönnä mitään syyllisyyttää eikä halua selvittää, tai jos lupaa selvittää niin mitään ei tapahdu. ihan normijuttuja siis kaikenkaikkiaan mutta kun näitä kasaa tarpeeksi niin alkaa tulla savu korvista.

sitten joku viel kysyy netissä että oonko kunnossa, kun aamulla oli jossain hevon h** kolkassa istanbulissa joku räjähdys. myönnän että pyörii niin oman navan ympärillä tää homma että kiinnostaa nolla. ei ole energiaa harmitella koko maailman puolesta kun oma kriisinhallintaprojekti kesken.

No comments: