May 03, 2007

Jarmon palsta

Jarmo neuvoo parisuhdeasioissa. no mikäs siinä.

"parahin Jarmo,
meillä on mun miehen kanssa silleen vähän vaikeeta nyt, stressiä ym. ja vähän tuntuu että se tosta yltyy vielä aggressiivisemmaksi ja en tiedä mitä se sitten tekee. välillä tuntuu että se haluaa tappaa mut. mitä tehdä?
nimim.erotako?"

"Eli mies kun toimii kaikessa siten, että siitä huokuu rakkaus jopa vastoinkäymisissä, silloin nainen voi rakastaa miestä.

Nainen kun toimii kaikessa, että siitä näkyy kunnioitus vaikeuksissakin, silloin mies voi rakastaa naista.

Kuopion Vankila
Jarmo Björkqvist
PL 7
70101 Kuopio"

vielä hyvä quote;
"Paulalla ja minulla on ollut 14 vuotta yhteistä onnellista elämää. Paulan kohdalla näyttää olleen 13,5 vuotta."

joo, näin taisi olla. must on hauskaa miten Jarmo välillä tolleen kirjottaa preesensissä tai mikä se onkaan, niinku "Jarmo ja Paula rakastaa lastaan", tuntuu siltä et toi lause on ollut olemassa kauan sitten, just nyt tässä tilanteessa se kuulostaa vähän hassulta. vaikka olisikin totta, miinus Paula.

musta toi Jarmon selvitys sen ja Paulan meiningeistä oli mielenkiintoinen. hassuja lauserakenteita sekä lauseita on siellä välissä js mietin et miks, kiireessä kirjoitettu, outo ajatuksenjuoksu vai outo ajatuksenjuoksu? mutta että Jarmolta löytyy huumorintajua ja se puhuu huoraan ja rauhallisesti niin on must aika jees jotenki.

sivuhuomautuksena, must on outoa että Viron pääministeri on sillee että "Venäjä ei voi määrää meille talouspakotteita koska ...[blah blah]" ai ei voi? watch! Venäjänhän tuntuu voivan just mitä ne itse haluaa. ei jotain x miljoonaa juutalaistakaan voi suihkun näkösissä kaasukammioissa tappaa? eikä Liettuaa voi miehittää. eikä kuuhun lentää. kyllä mä nyt ottasin ton venäjän uhittelun aika tosissaan, talouspakotteet on ehkä pienin huoli kun ryssät alkaa riehuu. sitä vois kelaa että hei, me eletään sivistyneessä maailmassa ja ei Venäjä tyhmä ole ja on nää ulkopoliittiset suhteet ja toki Venäjän oma talous ym ym mutta paitsi että a) ei se ole ennenkään ketään pysäyttänyt, niin b) Venäjää se ei ainakaan pysäytä. oikeesti, pitää miettii mist tää lähti! siitä että patsasta siirrettiin! kaikki on ihan päin helvettiä sellasen takia! niin voiko tässä punaiseen järkeen ja todellisuudentajuun luottaa?? ei sen enempää kuin aiemminkaan.

No comments: